Vind jouw werkbestemming

Een succesvolle en zinvolle carrière door het optimaal inzetten van je talenten.

Een succesvolle en zinvolle carrière door het optimaal inzetten van je talenten.

Vind jouw werkbestemming

Je wilt werk doen dat bij je past. Werk dat voelt als de juiste plaats, met ruimte voor persoonlijke expressie en groei én waarin jouw talenten optimaal benut worden.

Er komt een moment dat jouw werk niet meer bij je past en dat je een stap wilt zetten naar een nieuwe plek, waar jouw werkenergie wél volop gaat stromen. De ‘bestemming’ noemen we dat. Werken op je bestemming geeft energie en plezier, daar kom jij het beste tot je recht en ben je het meest van waarde.

Onze begeleiding is een pad van zelfontwikkeling. Dit doen we  in individuele coachgesprekken en in masterclasses, trainingen en workshops. Onze begeleiding is intens en professioneel. Wij zijn experts op de arbeidsmarkt en bieden je een netwerk om jouw bestemming te realiseren.

Zelfontwikkeling verdient de beste ondersteuning

Onze ondersteuning zorgt al vele jaren voor zeer succesvolle resultaten voor onze deelnemers.

Van Ede & Partners is de grondlegger van outplacement in Nederland. We zijn ook autoriteit in loopbaanontwikkeling. Coaching is altijd een vast onderdeel van ons werk.

Mensen hun talenten te laten ontdekken en benutten motiveert ons. We begeleiden mensen in de ontwikkeling van persoonlijk en authentiek leiderschap.

Zit jij in je flow op je werk?

Check het zelf.

Het is belangrijk om in je flow te zitten.
In onderstaande test kun je aan de hand van 25 vragen checken of jij nog voldoende in je flow zit.

We gaan graag met je in gesprek om te zien of je in je flow zit en op welke manier we dit met je kunnen verbeteren.

De combinatie van diepgaande gesprekken met coaches en trainers en de ervaringen met persoonlijke trajecten van mede-cursisten hebben me flink geholpen om met veel wilskracht en zelfinzicht op mijn nieuwe werkbestemming te landen!

Sandra Broeren hoofd marketing en communicatie Effenaar Eindhoven

Mijn traject bij Van Ede heeft me geholpen te herijken, dicht bij mezelf te komen, om vervolgens vanuit kracht en missie het pad te bewandelen en het aanbod vanzelf naar me toe te laten komen.

Miriam Offermans public affairs manager, Transitiecoalitie Voedsel

Na 20 jaar een eigen bedrijf te hebben gehad heb ik het roer omgegooid en mijn belang hierin verkocht. Dankzij van Ede & Partners heb ik mezelf veel beter leren kennen waardoor ik mij nu als een vis in het water voel op mijn nieuwe plek.

Hans van Eijck Chief Commercial Officer bij CONFED GROUP

Neem contact met mij op