Blogs

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Als het niet zo duidelijk is of je je nog wel goed voelt bij waar je mee bezig bent. Dan kan het juist goed zijn om even niet in beweging te komen. Om je gevoel te laten bezinken.

Geef je wat jij belangrijk vindt, de juiste aandacht?

Talent alleen is niet genoeg voor succes. Talent heeft passie nodig. Want alleen met passie breng je de inzet en het uithoudingsvermogen op om je talent te ontwikkelen.

De nieuwe Wet Werk en Zekerheid is van kracht. De eerste cliënten met een transitievergoeding nieuwe stijl meldden zich al bij ons.

In het boek van psychiater, psychotherapeut Nick Blaser: "Gevoelens komen en blijven" staan relatief eenvoudige oefeningen die je elke dag, op elk moment even kan doen.

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat