Wie betaalt outplacement?

De werkgever neemt in veel gevallen de kosten voor outplacement voor zijn rekening. Het is verstandig om dit op te (laten) nemen in de Vaststellingsovereenkomst (VSO). De VSO is een document waarin de ontbinding van de arbeidsovereenkomst is vastgelegd.

Breng de kosten van outplacement in mindering

Is er in de VSO nog niets opgenomen over outplacement? Dan kunnen de kosten door de werknemer worden betaald uit de transitievergoeding. Deze kosten kunt u vervolgens ook in minder brengen op de inkomstenbelasting.

Outplacementtraject bij Van Ede & Partners

Meer weten over de kosten van outplacement ? Of bent u benieuwd wat Van Ede & Partners voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij begeleiden u graag tijdens uw outplacementtraject.

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat