Outplacement Zeist: creëer nieuwe kansen voor uzelf

Ontslag is vaak een persoonlijk drama. Dat hoeft niet zo te blijven. Met outplacement in Zeist bij Van Ede & Partners vindt u een nieuwe werkbestemming die op uw lijf geschreven is, al of niet met gebruik van uw transitievergoeding. Onze ervaren consulenten en psychologen pakken de draad weer met u op en begeleiden u terug naar werk waarin weer kunt excelleren. Samen met hen doorloopt u in ons outplacementprogramma verschillende fases: de verwerking van uw ontslag, een diepgravende zelfanalyse om uw drijfveren, bewezen en onvermoede kwaliteiten en wensen in kaart te brengen, gedegen sollicitatietraining en de daadwerkelijke zoektocht naar een baan. Daarbij krijgt u toegang tot onze uitgebreide netwerken. Waarin ook veel oud-cliënten vertegenwoordigd zijn die hun draai in hun werk weer helemaal gevonden hebben. Zij begrijpen uw situatie en helpen u graag verder. Zo gaat u in ons outplacementprogramma stap voor stap, samen met een persoonlijke carrièrecoach, op een nieuwe wending in uw loopbaan af.

Zet met outplacement in Zeist stappen naar zelfstandig ondernemerschap

Ook als u een eigen onderneming wilt starten, of daarover nadenkt, bent u bij outplacement in Zeist door Van Ede & Partners aan het juiste adres. Hoe ziet u die stap voor u? Waarom wilt u graag zelfstandig ondernemen? Wat zijn de kansen en risico’s? Hoe kunt u uw talenten inzetten bij het opstarten van een eigen bedrijf? Onze consulenten en psychologen zijn hierin voor u ideale sparringpartners. Die onpartijdig maar wel kritisch met u meedenken. En u graag, vaak als ervaringsdeskundige, ondersteunen bij allerlei praktische zaken. Zoals het schrijven van een ondernemingsplan dat staat als een huis. Zodat uw financieringsaanvragen bij banken en gemeenten maximale kans maken. Zo maakt u met ondersteuning van ons outplacementbureau in Zeist een goede start.

Hoog slagingspercentage met outplacement Zeist

Van Ede & Partners vinden cliënten een werkbestemming die aansluit bij hun kennis, ervaring, drijfveren en verlangens. Een bestemming waar ze energie uit halen en waarin ze stralen als nooit tevoren. Dat is de inzet van onze trajecten voor outplacement in Zeist. En ons outplacementbureau in Zeist laat hierin een zeer hoog slagingspercentage zien. Dat geldt eveneens voor onze trajecten voor loopbaanbegeleiding/loopbaancoaching.

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Zeist

Wilt u gebruikmaken van outplacement, loopbaanbegeleiding of coaching in Zeist? Of heeft u vragen? U bent van harte welkom bij het outplacementbureau in onze karakteristieke vestiging aan de Boulevard 14 in Zeist. Kom gerust langs, of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Via 030 - 693 24 46 of zeist@vanede.nl. Met outplacement in Zeist door Van Ede & Partners neemt u de eerste stap naar een betekenisvolle nieuwe werkkring.

        Outplacementbureau Zeist

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

zeist@vanede.nl

Boulevard 14

3707 BN Zeist

T. 030 693 24 46

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.