Outplacement Zeist: creëer nieuwe kansen voor jezelf

Outplacement Zeist: creëer nieuwe kansen voor jezelf

Ontslag is vaak een persoonlijk drama. Dat hoeft niet zo te blijven. Met outplacement in Zeist bij Van Ede & Partners vind je een nieuwe werkbestemming die op je lijf geschreven is, al of niet met gebruik van je transitievergoeding. Onze ervaren consulenten en psychologen pakken de draad weer met je op en begeleiden je terug naar werk waarin je weer kunt excelleren. Samen met hen doorloop je in ons outplacementprogramma verschillende fases: de verwerking van je ontslag, een diepgravende zelfanalyse om jouw drijfveren, bewezen en onvermoede kwaliteiten en wensen in kaart brengen, gedegen sollicitatietraining en de daadwerkelijke zoektocht naar een baan. Daarbij krijg je toegang tot onze uitgebreide netwerken. Waarin ook veel oud-cliënten vertegenwoordigd zijn die hun draai in hun werk weer helemaal gevonden hebben. Zij begrijpen je situatie en helpen je graag verder. Zo ga je in ons outplacementprogramma stap voor stap, samen met een persoonlijke carrièrecoach, op een nieuwe wending in je loopbaan af.

Maak vandaag nog een afspraak!

Zet met outplacement in Zeist stappen naar zelfstandig ondernemerschap

Ook als je een eigen onderneming wilt starten, of daarover nadenkt, ben je bij outplacement in Zeist door Van Ede & Partners aan het juiste adres. Hoe zie je die stap voor je? Waarom wil je graag zelfstandig ondernemen? Wat zijn de kansen en risico’s? Hoe kunt je jouw talenten inzetten bij het opstarten van een eigen bedrijf? Onze consulenten en psychologen zijn hierin voor jou ideale sparringpartners. Die onpartijdig maar wel kritisch met je meedenken. En je graag, vaak als ervaringsdeskundige, ondersteunen bij allerlei praktische zaken. Zoals het schrijven van een ondernemingsplan dat staat als een huis. Zodat jouw financieringsaanvragen bij banken en gemeenten maximale kans maken. Zo maak je met ondersteuning van ons outplacementbureau in Zeist een goede start.

Hoog slagingspercentage met outplacement Zeist

Met Van Ede & Partners vinden cliënten een werkbestemming die aansluit bij hun kennis, ervaring, drijfveren en verlangens. Een bestemming waar ze energie uit halen en waarin ze stralen als nooit tevoren. Dat is de inzet van onze trajecten voor outplacement in Zeist. En ons outplacementbureau in Zeist laat hierin een zeer hoog slagingspercentage zien. Dat geldt eveneens voor onze trajecten voor loopbaanbegeleiding/loopbaancoaching.

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Zeist

Wil je gebruikmaken van outplacement, loopbaanbegeleiding of coaching in Zeist? Of heb je vragen? Je bent van harte welkom bij het outplacementbureau in onze karakteristieke vestiging aan de Boulevard 14 in Zeist. Kom gerust langs, of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Via 030 - 693 24 46 of zeist@vanede.nl. Met outplacement in Zeist door Van Ede & Partners neem je de eerste stap naar een betekenisvolle nieuwe werkkring.

        Outplacementbureau Zeist

Boulevard 14

3707 BN Zeist

T. 030 693 24 46