Loopbaancoaching Leeuwarden

Loopbaancoaching Leeuwarden

Werkzaam zijn in Leeuwarden en twijfelen over jouw huidige functie: het is tijd voor loopbaancoaching. Het is tijd om in actie te komen: It is mei sizzen net te dwaan! Hoe weet je zeker of hetgeen jij belangrijk vindt in het leven, nog strookt met het werk dat jij op dit moment uitvoert? Krijg je er voldoende energie van? Komen jouw talenten en kwaliteiten nog wel tot hun recht? Bij een duidelijke nee (of bij twijfel) kan een loopbaancoach van Van Ede & Partners jou in Leeuwarden verder helpen. Met professionele loopbaancoaching en loopbaanbegeleiding. Het is tijd om de regie weer in eigen handen te nemen!

Maak vandaag nog een afspraak!

 

Het heft in eigen handen

Soms kun je het gevoel hebben dat jouw carrière door anderen wordt ingericht. Externe factoren bepalen vaker de richting dan jijzelf. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer professionals het heft weer in eigen handen willen nemen. Zij gaan in Leeuwarden en omstreken op zoek naar professionele loopbaancoaching. Bij Van Ede & Partners gebruiken wij een vaste structuur. Waarbij de invulling wordt bepaald door jouw situatie, waarden, wensen en mogelijkheden. Samen ontdekken wij wat je drijft en wat je te bieden hebt. Daaruit volgt een werkomgeving, die daar het best bij zou passen.

Bij Van Ede & Partners bieden wij onze loopbaancoaching voor Leeuwarden e.o. als compleet programma aan. Je kunt de verschillende onderdelen ook apart selecteren waardoor wij alleen op een specifiek vraagstuk inzoomen. Denk hierbij aan:

  • Persoonlijk Profiel;
  • Arbeidsmarktprofiel;
  • Persoonlijke Balans;
  • Leergang Ondernemerschap;
  • Thematische workshops en trainingen. 

De ideale baan met Van Ede & Partners

Professionals die het heft weer in eigen handen willen nemen. Dit kan door in Leeuwarden op zoek te gaan naar loopbaancoaching (loopbaanbegeleiding). Bij Van Ede & Partners staat de mens als individu centraal. De persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat - wanneer iemand zichzelf kent en weet wat echt belangrijk is - hij of zij werk vindt dat blijvend plezier en voldoening geeft. Onze loopbaancoaches bieden in de buurt van Leeuwarden de volgende diensten aan: 

Weten waar je staat?

Direct loopbaancoaching in Leeuwarden inschakelen?

Mensen veranderen en zo ook hun kijk op werk. Ze ontwikkelen zich en zoeken naar meer verantwoordelijkheden of juist een verdieping of een totaal nieuw iets. Welke beweging je ook maakt, onze loopbaancoaches helpen je in Leeuwarden de juiste richting op. Interesse? Neem dan contact op met onze locatie in Groningen. Bel gerust naar 050 312 34 85. Met onze professionele loopbaancoaching helpt één van onze loopbaancoaches jou naar het juiste carrièrepad in Leeuwarden.

Heresingel 9

9711 ER Groningen

T. 050 312 34 85