Het juiste adres voor loopbaanbegeleiding in Zwolle

Iedereen is uniek en getalenteerd. Dat is het uitgangspunt bij elk traject voor loopbaanbegeleiding bij Van Ede & Partners, ook in Zwolle. En wie zich bewust is van wat hem of haar uniek en getalenteerd maakt, en daarnaar durft te handelen, creëert voor zichzelf de loopbaan die ertoe doet. Bent u klaar voor een nieuwe stap? Eraan toe? En/of vindt u het moeilijk om daarin keuzes te maken en uw richting te bepalen? Om zelf de regie te nemen? Dan staan de carrièrecoaches van Van Ede & Partners in Zwolle klaar om u daarin te begeleiden.

Maak weloverwogen toekomstkeuzes met loopbaanbegeleiding in Zwolle

Tijdens een traject loopbaanbegeleiding in Zwolle krijgt u met behulp van een carrière coach inzicht in uw drijfveren en verlangens. Daarnaast kijkt u naar uw persoonlijke en professionele ontwikkeling, uw carrièremogelijkheden, wat u wilt, waarom u dat wilt en hoe u uw doelen kunt bereiken. Ons doel? U bewust maken van uw drijfveren, verlangens en kwaliteiten. Zodat u in staat bent weloverwogen keuzes te maken voor uw eigen loopbaan. Keuzes waar u achter staat en die u helpen om optimaal te presteren in uw werk.

Loopbaanbegeleiding Zwolle: kijk met een frisse, open blik naar uw werk

De psychologen en consulenten van Van Ede & Partners begeleiden u in uw zoektocht naar een bestemming in uw loopbaan die bij u past. In ons team zijn verschillende disciplines vertegenwoordigd, zodat we u vanuit verschillende invalshoeken met raad en daad kunnen bijstaan. Dat geeft ook u een breder perspectief. Onze psychologen en consulenten helpen u weer met een frisse, open blik naar uw werk kijkt. Niet alleen als u behoefte heeft aan loopbaanbegeleiding in Zwolle, bij Van Ede & Partners kunt ook terecht voor coaching, outplacement.

Van harte welkom bij Van Ede & Partners

Loopbaanbegeleiding in Zwolle van Van Ede & Partners bestaat uit individuele begeleiding, teamtrainingen en interessante evenementen. U bent van harte welkom in onze dynamische vestiging in de sfeervolle Hanzestad. U vindt ons op de Terborchstraat 18 (Zwolle), een karakteristiek pand op circa 200 meter van het station. Kom gerust langs en ervaar de huiselijke sfeer. Of bel voor meer informatie naar 038 - 421 02 88. Mailen kan ook, naar zwolle@vanede.nl. Dat ligt op circa 200 meter afstand van het station. Een veilige haven waar u terechtkunt voor inspiratie, ondersteuning en de beste loopbaanbegeleiding in Zwolle.

 

    Loopbaanbegeleiding Zwolle

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

zwolle@vanede.nl

Terborchstraat 18

8011 GG Zwolle

T. 038 421 02 88

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.