Loopbaanbegeleiding Maastricht: een nieuwe impuls voor uw carrière

Op zoek naar loopbaancoaching/loopbaanbegeleiding in Maastricht? Een toenemend aantal professionals weet hiervoor Van Ede & Partners te vinden. Onze ervaren consulenten en psychologen helpen u graag vooruit, naar een werkbestemming die aansluit bij uw talenten, ervaring, drijfveren en verlangens. Bijvoorbeeld wanneer u zich niet meer prettig voelt in uw huidige werk. Uw carrière een nieuwe impuls wilt geven. Als u door veranderende omstandigheden niet meer op uw plek zit. Loopbaanbegeleiding in Maastricht bij Van Ede & Partners biedt uitkomst. En toekomst.

Een frisse blik op werk met loopbaanbegeleiding in Maastricht

Ook in Maastricht bestaat loopbaanbegeleiding bij Van Ede & Partners uit verschillende fases. Bent u uw baan net kwijtgeraakt, dan geven we u de ruimte om dit verlies te verwerken. Ondertussen, of wanneer u daar klaar voor bent, brengt u via een uitgebreide zelfanalyse in kaart wie u bent, wat u drijft, wat uw werkelijke talenten zijn en diepe verlangens. Uw persoonlijke carrièrecoach vraagt door, houdt u een kritische spiegel voor en helpt u weer met een frisse blik naar werk te kijken. Ook uw persoonlijke en professionele ontwikkelingen krijgen ruime aandacht: wat heeft u te bieden? Waar wilt u aan werken? Zo bereidt u zich voor op de weg naar buiten: netwerken, uzelf presenteren, solliciteren. Op basis van weloverwogen keuzes die bij u passen. Ook daarin helpen onze consulenten en psychologen u vooruit in een traject voor loopbaanbegeleiding in Maastricht.

Loopbaanbegeleiding Maastricht: individuele begeleiding en groepssessies

Met behulp van loopbaanbegeleiding in Maastricht bij Van Ede & Partners gaat u nieuwe perspectieven zien, ook doordat u beter inzicht in uzelf krijgt dan ooit. Bovendien beschikken de consulenten en psychologen die loopbaanbegeleiding in Maastricht aanbieden over brede, relevante netwerken. Waartoe ze u graag toegang bieden om uw weg te vinden naar een nieuwe stap in uw loopbaan. Loopbaanbegeleiding in Maastricht bij Van Ede & Partners bestaat altijd uit een combinatie van individuele begeleiding en groepssessies, zeer waardevolle ontmoetingen met cliënten die net als u naar een nieuwe bestemming op weg zijn. En die bij Van Ede & Partners in Maastricht loopbaanbegeleiding krijgen, coaching of in een outplacementtraject zitten.

Ervaar de dynamiek, energie en warmte bij Van Ede & Partners

Laat u inspireren en kies voor loopbaanbegeleiding in Maastricht bij Van Ede & Partners. Wij verwelkomen u graag in ons markante gebouw in hartje Wyck aan de Alexander Battalaan 51. Een locatie vol dynamiek, energie en warmte. Goed te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren kan voor de deur of in parkeergarages op loopafstand. Bel of mail voor een afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 040 - 245 72 20 of per e-mail via maastricht@vanede.nl. Met loopbaanbegeleiding in Maastricht bij Van Ede & Partners komt u verder.

        Loopbaanbegeleiding Maastricht

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

maastricht@vanede.nl

Ondernemershuis Alex51 Alexander Battalaan 51

6221 CB Maastricht

T. 040 245 72 20

CAREERS THAT MATTER

© Van Ede & Partners. All rights reserved.