Persoonlijk leiderschap – het beste uit jezelf halen

Persoonlijk leiderschap – het beste uit jezelf halen

Om echt tot bloei te komen, in je werk én privé, is persoonlijk leiderschap een belangrijke voorwaarde. De kunst om het heft in eigen hand te nemen, om bewust je eigen keuzes te maken en je niet te laten leiden door wat toevallig op je pad komt. Of door wat anderen van je verwachten. Daarmee vraagt persoonlijk leiderschap ook om een flinke dosis moed. Het vergt lef om je eigen plan te trekken – met je eigen doelen voor ogen. Hoe zit dat bij jou? Heb jij in beeld wat je werkelijk wil en wat nodig is om daar te komen? Of ben je de regie kwijtgeraakt en wil je die graag weer terug? De loopbaancoaches bij Van Ede & Partners helpen je graag te groeien in persoonlijk leiderschap.

Maak meteen een afspraak

Je eigen koers bepalen

Persoonlijk leiderschap betekent: aan de bal zijn, je eigen koers bepalen. Dat maakt dat je in je kracht staat. Bij Van Ede & Partners zien we ook wat het met mensen kan doen als de regie hun uit handen wordt geslagen, bijvoorbeeld door baanverlies of een burn-out. Dit kan diep ingrijpen in het zelfvertrouwen en eigenwaardegevoel, en dan is het niet eenvoudig om dat weer op te bouwen. Dat gaat stap voor stap. Belangrijk is dat je weer gaat ervaren dat niet alles voor je bepaald wordt, dat je zelf invloed hebt op je situatie. Dat is de essentie van persoonlijk leiderschap. Bij Van Ede & Partners begeleiden we je op die weg. We gaan samen op zoek naar wat voor jou belangrijk is: waar kom jij je bed voor uit? Wat geeft jou vleugels? En hoe krijg je (weer) grip op de koers die je vaart?

Stilstaan bij persoonlijk leiderschap

In de waan van het werk loop je al gauw het risico dat je te weinig stilstaat bij wat je zélf wil. Bij de vraag of wat je doet nog past bij je eigen verantwoordelijkheid voor je werkgeluk, bij hoe je jezelf ontwikkelt, bij je volgende stappen. Bij jou. Je laat je meevoeren van A naar B als passagier, en voor je het weet, heb je geen idee meer hoe je ergens gekomen bent. En waar je eigenlijk goed in bent. Vind dan nog maar eens de weg terug. Bij Van Ede & Partners bieden we een mooi traject waarbij we de weg naar binnen en naar buiten bewandelen – terug naar persoonlijk leiderschap. Samen leggen we die zoektocht af om weer helder voor ogen te krijgen wat je zélf komen brengen. Zodat je je dáárop kunt richten en ermee naar buiten kunt gaan. 

Persoonlijk leiderschap pakken bij Van Ede & Partners

Het programma loopbaancoaching van Van Ede & Partners is erg in trek, zeker ook bij professionals die aan de slag willen met persoonlijk leiderschap. Het is ook mogelijk onderdelen van dit programma bij ons af te nemen. Zo kun je bij Van Ede & Partners onder meer terecht voor: 

  • Persoonlijk profiel; 
  • Persoonlijke balans; 
  • Arbeidsmarktprofiel; 
  • Leergang Ondernemerschap;
  • Thematische workshops en trainingen.  

Als professional bepaal je graag je eigen koers. In je persoonlijke leven zowel als in je professionele leven. De loopbaancoaches van Van Ede & Partners begeleiden iedereen die met een vraagstuk zit dat werkgerelateerd is. Wij bieden onder andere programma’s voor: 

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek