Meesterschap in werk en leven

Meesterschap in werk en leven

Loopbaanvraagstukken hebben vaak te maken met persoonlijke groei, met meesterschap. Omdat dit een essentiële voorwaarde is om plezier te kunnen beleven aan werk. Wat je doet is pas vervullend als je in staat bent het goed te doen. Wringt het daar, bijvoorbeeld omdat er vaardigheden van je gevraagd worden die je onvoldoende ontwikkeld hebt, dan loop je het risico dat je vastloopt. Hoe voorkom je dat? Hoe ontwikkel je meesterschap op jouw talent, authentiek gezag dat niet afhankelijk is van goedkeuring van anderen? De loopbaancoaches van Van Ede & Partners begeleiden je op het pad van persoonlijke groei naar meesterschap. 

Maak meteen een afspraak

Werken met je talent

Het belang van meesterschap raakt soms uit zicht. We weten wel dat je om een succesvol musicus te zijn, niet alleen talent nodig hebt, maar vooral moet studeren. En dat je als topsporter veel moet trainen. Maar hoe zit dat bij jezelf? Waar zit jouw talent en wat heb je nodig te excelleren? Om je gave om te zetten in meesterschap? Bij Van Ede & Partners begeleiden we veel professionals die gelukkig zijn in hun positie, maar voelen dat het ergens schuurt. Of dat het beter kan. Welke vraag daaronder ligt, verschilt per individu. Hoe vind ik een gezonde balans tussen controleren en delegeren, bijvoorbeeld? Hoe zorg ik dat mijn medewerkers zich minder afhankelijk opstellen? Hoe geef ik meer ruimte aan mijn gevoel? Onze consulenten gaan samen met jou en jouw meesterschap aan de slag. Ze houden je een kritische spiegel voor, vragen door. Laten je zien wat jij te bieden hebt. En hoe je dat kunt inzetten om je talenten tot bloei te laten komen. Ook op de langere termijn.

Het pad naar meesterschap

Bij Van Ede & Partners neem je je persoonlijke en professionele ontwikkeling grondig onder de loep: welk pad heb je bewandeld? Wat is de rode draad? Waar zitten je talenten? Je diepere drijfveren? Wat zijn je doelen, waarin kun je uitblinken en wat is ervoor nodig om dat te bereiken? Om van daaruit je talenten te trainen. Zodat je uiteindelijk de deskundigheid overstijgt. Wie meester is over zijn talent, is onafhankelijk, vrij. Brengt vernieuwing en oorspronkelijkheid zonder vast repertoire en durft met lege handen te staan. Aan meesterschap kun je meer zekerheid ontlenen dan je ooit zou kunnen aan een ‘vaste’ baan. Omdat je weet wat je waard bent en die waarde weet te verzilveren in je werk en je leven. Dat is de waarde van een traject bij Van Ede & Partners. Dat is meesterschap.

Vind je weg via Van Ede & Partners

Van Ede & Partners begeleidt veel professionals – ook in hun ontwikkeling naar meesterschap. Velen volgen het volledige programma loopbaancoaching, maar je je bij Van Ede & Partners ook concentreren op onderdelen daarvan, zoals: 

  • Inzicht in je persoonlijke profiel 
  • Werken aan je arbeidsmarktprofiel
  • Op zoek naar meer persoonlijke balans

Als professional kun je ook bij Van Ede & Partners terecht voor de Leergang Ondernemerschap en voor een breed scala aan thematische workshops en trainingen – onder andere rondom meesterschap.  

Als professional bepaal je het liefste zelf je koers. Zowel in je persoonlijke als je professionele leven. Onze consulenten gaan graag met je aan de slag als je werkgerelateerde vragen hebt, en kijken daarbij ook naar de persoonlijke component. Je kunt bij Van Ede & Partners onder andere terecht voor: 

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek