Outplacement heeft als doel u te begeleiden naar een volgende werkbestemming. Of het nu gaat om een nieuwe baan, zelfstandig ondernemerschap of een portfolio van betaalde en onbetaalde activiteiten. Met outplacement geeft u weer richting aan uw loopbaan.

Uw persoonlijke aanbod

Tijdens een outplacementtraject staan er verschillende vragen centraal:

  • Wat is uw verlangen/ambitie op werkgebied?
  • Over welke talenten beschikt u?
  • Waar krijgt u energie van?
  • Hoe kunt u uw kennis en ervaring inzetten?

De antwoorden op deze vragen worden uiteindelijk gecombineerd tot uw persoonlijke aanbod naar de arbeidsmarkt. Uiteindelijk leert u om uw eigen authentieke verhaal overtuigend naar buiten te brengen.

Begeleiding bij uw sollicitatie

Een outplacementtraject biedt u ook de vaardigheden om u effectief op de markt te bewegen. Zo leert u om een aantrekkelijk CV te maken en een overtuigende brief te schrijven. Ook leren wij u slim gebruik te maken van social media. Wij helpen u bij effectief netwerken en bij het hanteren van adequate gesprekstechnieken.

Goede klik met uw begeleidende coach

Bij outplacement is het belangrijk om een goede klik met uw begeleidende coach te hebben. Onze coaches helpen u graag verder in uw loopbaan. Daarnaast krijgt u bij ons ook de kans om in contact te komen met andere cliƫnten die u ontmoeten tijdens trainingen, netwerkbijeenkomsten en workshops.

Outplacementbegeleiding bij Van Ede & Partners

Kunt u hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuzes voor het vervolg van uw loopbaan? Van Ede & Partners helpt u dan graag verder in dit traject. Neem dan gerust contact met ons op.