Hoe werkt outplacement?

Outplacement heeft als doel u te begeleiden naar een volgende werkbestemming. Of het nu gaat om een nieuwe baan, zelfstandig ondernemerschap of een portfolio van betaalde en onbetaalde activiteiten. Met outplacement geeft u weer richting aan uw loopbaan.

Uw persoonlijke aanbod

Tijdens een outplacementtraject staan er verschillende vragen centraal:

  • Wat is uw verlangen/ambitie op werkgebied?
  • Over welke talenten beschikt u?
  • Waar krijgt u energie van?
  • Hoe kunt u uw kennis en ervaring inzetten?

De antwoorden op deze vragen worden uiteindelijk gecombineerd tot uw persoonlijke aanbod naar de arbeidsmarkt. Uiteindelijk leert u om uw eigen authentieke verhaal overtuigend naar buiten te brengen.

Begeleiding bij uw sollicitatie

Een outplacementtraject biedt u ook de vaardigheden om u effectief op de markt te bewegen. Zo leert u om een aantrekkelijk CV te maken en een overtuigende brief te schrijven. Ook leren wij u slim gebruik te maken van social media. Wij helpen u bij effectief netwerken en bij het hanteren van adequate gesprekstechnieken.

Goede klik met uw begeleidende coach

Bij outplacement is het belangrijk om een goede klik met uw begeleidende coach te hebben. Onze coaches helpen u graag verder in uw loopbaan. Daarnaast krijgt u bij ons ook de kans om in contact te komen met andere cliënten die u ontmoeten tijdens trainingen, netwerkbijeenkomsten en workshops.

Outplacementbegeleiding bij Van Ede & Partners

Kunt u hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuzes voor het vervolg van uw loopbaan? Van Ede & Partners helpt u dan graag verder in dit traject. Neem dan gerust contact met ons op.

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat