APPA begeleiding

Appa-begeleiding van Van Ede & Partners

Een succesvolle voortzetting van je loopbaan

Een nieuwe verkiezingsronde met andere stem- verhoudingen, het college of kabinet valt, een conflict binnen de fractie: aan elk politiek ambt komt ooit een einde. Wat doe je daarna? Keer je terug in de politiek of ga je je kennis en ervaring in een andere werkomgeving inzetten? En waar liggen dan je kansen? Deze vragen hoef je niet alleen te beantwoorden; als voormalig ambtsdrager krijg je begeleiding in het kader van de Appa-regeling. Dan is het goed te weten dat Van Ede & Partners hiervoor een zeer succesvol programma biedt, speciaal voor oud-politici.

Al sinds de invoering van de Appa-regeling in 2010 zijn wij preferred supplier van APG voor de begeleiding van oud- politici. Van Ede & Partners heeft honderden voormalige politieke ambtsdragers naar een mooie volgende stap in hun loopbaan begeleid, van Kamerleden tot ministers, burgemeesters, gedelegeerden en wethouders. Wij bieden hiervoor een bewezen effectief en op maat gemaakt programma.

Wat kun je verwachten?

Misschien heb je de neiging om direct de markt op te gaan, snel weer aan het werk. Maar wil je uit je loopbaan naast een inkomen ook plezier halen, dan is het belangrijk de rust te nemen om uit te zoeken waar je gelukkig van wordt. Met de Appa-begeleiding bij Van Ede & Partners krijg je hiervoor gegarandeerd ruimte, zonder vaart te verliezen. Het gaat erom dat je het heft in eigen handen neemt en welbewuste keuzes maakt.

Individuele begeleiding en groepsactiviteiten
Onze Appa-trajecten zijn een combinatie van individuele begeleiding door een coach en/of psycholoog en waardevolle ontmoetingen in groepssessies en -trainingen die je helpen je traject tot een succes te maken. Tijdens de individuele begeleiding krijg je de persoonlijke aandacht die je nodig hebt. In de groepssessies deel je ervaringen met anderen die net als jij zoekende zijn. Dat levert waardevolle ontmoetingen op.

Altijd begeleiding die bij je past

Je krijgt begeleiding van een van onze coaches of psychologen, die allemaal als zelfstandigen voor Van Ede & Partners werken. Dit betekent dat zij naast loopbaanbegeleider bij Van Ede & Partners ook werkzaam zijn bij andere organisaties of een eigen praktijk hebben. Dit maakt hen de ideale sparringpartners: zij staan met hun voeten in de klei, weten wat er speelt in de markt en wat er nodig is om hierop in te spelen. En door de grote variatie in werkervaring, opleiding en netwerk van onze coaches, psychologen en professionals kunnen we je altijd Appa- begeleiding bieden die bij je past. Op hoog niveau: Van Ede & Partners hanteert strenge selectieprocedures voor professionals, waarin behalve achtergrond, loopbaan, opleiding en netwerk ook relevante en uitgebreide levenservaring zwaar meeweegt.

Ja, ik kom graag koffie drinken!

Vul hier uw naam in