Fontys Hogescholen

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Fontys Hogescholen

In de afgelopen periode heeft Van Ede & Partners samen met de faculteit HRM van Fontys Hogescholen, in samenwerking met studieadviseurs, middels een wervingsflyer de bekendmaking van het project en de werving van studenten gestart. Animo voor dit programma was groot. Aspirant-deelnemers zijn in de gelegenheid gesteld om hun motivatie voor het deelnemen aan het project kenbaar te maken. Na een intakegesprek zijn 9 vierdejaars studenten toegelaten tot het project. Alle deelnemers hebben een zelfanalyse gemaakt. Op basis hiervan zijn de deelnemers bij consulenten van Van Ede & Partners ondergebracht.   

Het traject bestaat uit 4 trainingssessies en 5 individuele gesprekken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende middelen (groepsbijeenkomsten, dialoog, online informatie en huiswerk). Blended Learning is een onderdeel van ons programma.  
De trainingssessies bevatten volgende onderdelen:  

  • Wat ken je van jezelf? en Waar sta je nu?   
  • Talent, kernkwaliteiten en belemmeringen   
  • Waarden en drijfveren, passie   
  • Metier en integratie

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat