Kitty de Laat

Kitty de Laat

Wie ben je?

Ik ben Kitty de Laat, 55 jaar en ik woon in een oude Wachtpost aan het Duits Lijntje in Volkel.

Wat doe je?

Ik ben sinds oktober 2019 directeur-bestuurder van SMO regio Helmond. SMO is een maatschappelijke organisatie die dak- en thuislozen ondersteunt, beschermt en begeleidt door opvang en ontwikkeling te bieden. Daarnaast ben ik bestuurslid en toezichthouder van verschillende “clubs”. Meer details kun je vinden op mijn LinkedIn profiel

Wat is de toegevoegde waarde van het Van Ede & Partners in Eindhoven traject voor je geweest?

Ik ben erg blij geweest met de feedback van de coach, de trainingen en het voorbereidende psychologische “onderzoek”. Dat heeft me veel gebracht. Ook het intervisie aspect met lotgenoten vond ik erg waardevol. Het heeft me inzichten gegeven die me hebben geholpen in het vinden van mijn bestemming: ik doe wat ik al deed, maar nu met veel meer inzichten en overtuiging en dat is mooi. 

Wat is je toegevoegde waarde voor de cliënten van Van Ede & Partners in Eindhoven?

Mijn persoonlijke mantra is: “Zien, bewogen worden en in beweging komen”. Oprechte aandacht geeft je ruimte om te groeien en inzichten hoe je dat het best kunt aanpakken. Ik maak graag tijd om aandacht te schenken aan cliënten van Van Ede & Partners, die interesse hebben in mijn ervaringen en kennis in het (erg brede) maatschappelijke domein. Zo kun je via mij kijken of mijn wereld ook de jouwe zou kunnen zijn en hoe je daar deel van kunt uitmaken. En natuurlijk stel ik mijn netwerk ter beschikking als dat past.