Jan Blijenberg

Jan Blijenberg

Wie ben je?

Mijn naam is Jan Blijenberg. Ik ben 53 jaar en getrouwd met Susan Molle. Samen hebben we twee kinderen, Marieke van 14 en Jack van 9 jaar. Wij wonen in Den Dungen vlakbij Den Bosch. In mijn vrije tijd sport ik graag in de vorm van wielrennen. Verder heb ik twee oldtimers waar ik graag aan klus en mee rijd en uiteraard breng ik graag tijd door met mijn gezin.

Wat doe je?

Ik werk momenteel als plan developer bij Roompot in Goes. Mijn werk bestaat uit het ontwikkelen van nieuwe vakantieparken in België. Dit betekent dat ik veel creatief bezig ben met nieuwe recreatieconcepten, accommodaties, verkoop en uiteindelijk de overdracht naar de exploitatie van het park. Mijn ervaring die ik heb opgedaan in mijn werkzame periode bij vrijetijdsconcern Libéma komt hierbij goed van pas.

Wat is de toegevoegde waarde van het Van Ede & Partners traject voor je geweest?

Voor mij is het traject bij Van Ede belangrijk geweest om erachter te komen wat ik leuk vind om te doen en wat bij mij past. Verder was het verfrissend om na een periode van 18 jaar bij hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt met andere mensen uit een andere branche in contact te kunnen komen, waarmee ervaringen konden worden uitgewisseld. Dit heeft mij dichter bij mezelf gebracht en gaf mij inzicht in mijn sterke en zwakke punten.

Wat is je toegevoegde waarde voor de cliënten van Van Ede & Partners?

Doordat ik het traject van het vertrek bij een bedrijf, de zoektocht naar een nieuwe functie en de begeleiding hierin al eens heb meegemaakt kan ik cliënten die deze fases nog moeten doormaken prima ondersteunen en adviseren waar nodig. Ik zet me hier graag voor in en maak hier graag tijd voor vrij.