College tour - Hoe werkt een executive search bureau? Een kijkje achter de schermen.

College tour - Hoe werkt een executive search bureau? Een kijkje achter de schermen.

Soms denken mensen dat een executive search bureau een hobbel is die genomen moet worden voor het echte werk begint, namelijk jouw toekomstige werkgever overtuigen. Je kunt het ook anders zien. In de ontmoeting met Talent Performance zal duidelijk worden wat een executive search bureau doet en eventueel voor jou kan betekenen.

Annelize en Laura ondersteunen bedrijven en organisaties bij het invullen van sleutelfuncties en werven en selecteren kandidaten voor bestuurs-en managementposities en toezichthoudende functies. Hun uitgangspunt daarbij is diversiteit en evenwicht want een organisatie is gebaat bij een gezonde balans tussen verschillende competenties, persoonlijkheden en culturele achtergronden.

Ze gaan graag met ons in gesprek over:

  • Wat is de rol van een executive search bureau en is het een voordeel dat een
    bureau in opdracht van de opdrachtgever de eerste selectie doet of juist niet?
  • Wat is de werkwijze van een bureau en hoe vindt de selectie plaats?
  • Hoe vindt een bureau jou, hoe laat jij weten dat je er bent en hoe zorg je dat je in
    beeld blijft?
  • Welke ervaringen heb jij met bureaus?
  • Welke vorm van solliciteren heeft jouw voorkeur? 

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat