College Tour - De veranderende arbeidsmarkt - met Henk Eggens van Noorderlink

College Tour - De veranderende arbeidsmarkt - met Henk Eggens van Noorderlink

College Tour - Hoe kom je de butsen en deuken te boven in het proces van solliciteren

Er is sprake van een belangrijke verandering in de arbeidsmarkt. En daar gaat de Collegetour met Henk Eggens, directeur Noorderlink over. 

Op vrijdag 21 september neemt hij ons mee in zijn observaties over de arbeidsmarkt. Komt een match nog wel tot stand als een brief en CV goed aansluiten op het profiel van de vacature? Of is toch de persoonlijkheid de doorslaggevende factor? En hoe zit het met de frictie op de arbeidsmarkt tussen vraag en aanbod?

Met Henk Eggens van Noorderlink gaan we in gesprek over wat de eigen marktwaarde vergroot in deze snel veranderende arbeidsmarkt. Voor veel mensen is het wennen om in deze veranderende wereld te weten wat er nodig is.

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat