Hans Teunissen

Hans Teunissen

Van Ede & Partners maande me tot rust nemen en ruimte scheppen. Dat is achteraf gezien het meest waardevolle advies geweest: tijd voor reflectie, ruimte nemen om na te denken over mijn volgende stap.

Na jaren gewerkt te hebben als wethouder en vervolgens als gedeputeerde kwam ik terecht bij Van Ede & Partners voor een begeleidingstraject.

En ik wilde snel! Snel weer aan het werk, snel verder naar de volgende baan.

Maar mijn consulent maande me tot kalmte. Hij liet me het belang inzien van rust nemen, oriënteren en ruimte maken voor nieuwe stappen in plaats van overhaast en ondoordacht een volgende stap zetten.

Ik heb stil gestaan bij wat ik de rest van mijn leven wil doen. De tijd genomen om na te denken en een lijn uit te stippelen voor de toekomst. Dit had ik niet alleen kunnen doen.

Van Ede & Partners was als het ware een gids in een wat onbekende, lastigere periode.
Dit traject heeft mij gebracht wat ik vooraf niet bedacht had en ik zit nu perfect op mijn plek als Burgemeester van de mooie gemeente Gennep.
Mijn tip voor jou is dan ook: geen paniek, geef jezelf de ruimte en de rust om gedegen na te denken over de toekomst.
Dan komt het goed!

 

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat