Ondernemer

Wij begeleiden de ontwikkeling van jouw eigen bedrijf, zodat je goed voorbereid kunt gaan ondernemen.

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Ondernemer

Je hebt een goed idee. Je wilt zelf gaan ondernemen. Bij Van Ede & Partners kun je jezelf oriënteren op het zelfstandig ondernemerschap. Het gaat om Willen en Kunnen. Wat wil je gaan doen en ben je geschikt voor het ondernemerschap? Samen met jouw ondernemerscoach formuleer je de identiteit van jouw bedrijf. De missie, visie en kernwaarden. En ook word je begeleid in het opstellen van jouw business plan. Jouw doelstellingen, strategieën en actieplannen. Na verloop van tijd maak je samen met jouw coach een business evaluatie; hoe is het met de
business gegaan, wat ging er goed, wat kan beter?

Deze mensen gingen je voor

Van Ede & Partners heeft korte, intensieve trajecten ontwikkeld, die zelfinzicht en vertrouwen geven in jouw kunnen. Die je helpen uit te ontdekken waar je van bent en waar jouw echte ambities liggen. Hier een aantal ervaringen

Ikzelf was al overtuigd van mijn toekomstplannen en heb bij Van Ede & Partners een aantal instrumenten kunnen toevoegen aan mijn bagage. Van Ede & Partners heeft mij gesterkt in het positieve gevoel naar de toekomst.

Marcel van Kins

Langzaam wordt de spiegel helderder en zie ik mezelf weer. Weet ik weer wat ik wil, maar vooral wat ik niet wil.

René Coppens

Van ambtenaar naar zelfstandig ondernemer: dankzij de praktische hulp van Van Ede & Partners kom ik goed beslagen ten ijs!

Evelien Meijerink

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat