Nieuws

Meet up ambassadeurs bij Lightyear

Van Ede & Partners onderhoudt vele contacten met voormalige cliënten.
Deze alumni bevinden zich vaak op sleutelposities in het bedrijfsleven, de non-profitsector en de overheid.
Daarnaast stelt een selecte groep mensen met gevestigde maatschappelijke posities zich open voor netwerkcontacten met onze cliënten.
Deze mix van ambassadeurs, vaak met unieke kennis en ervaring, zet zich graag in om verdieping aan cliënten te bieden op specifieke terreinen. 

Wij geloven in de ontmoeting met de ander en faciliteren deze ontmoetingen dan ook regelmatig voor onze ambassadeurs. Bij voorkeur rondom een specifiek thema.
Recent kozen we voor innovatie.
En waar in de regio Brabant kun je dan beter terecht dan bij het innovatieve en vooruitstrevende Lightyear op de automotive campus in Helmond?

Lightyear, in 2016 opgericht door het Solar Team van de Technische Universiteit Eindhoven, is een scale-up die als doel heeft om de eerste commerciële zonneauto op de markt te brengen. Wereldwijd vindt er een verschuiving van het vertrouwen op uitputbare fossiele energie naar duurzame energie plaats. Lightyear wil oplossingen bouwen die onze impact op de aarde drastisch verminderen. En dat kan zomaar gaan gebeuren in 2022 met de Lightyear 0!

 

Duurzame inzetbaarheid

Op 20 en 21 oktober jl. nam Van Ede & Partners als contentpartner deel aan Limburg Leads, de euregionale hotspot voor business en innovatie in Maastricht.

Van Ede & Partners verzorgde een Masterclass over duurzame inzetbaarheid; een steeds belangrijker onderwerp voor werkgevers en werknemers.

Benieuwd naar onze visie op duurzame inzetbaarheid?

Klik dan hier