Master Practitioner

Master Practitioner

Master Practitioner

Master Practitioner

Je bent een ‘master’ in je vak maar je loopt als professional tegen een aantal vragen aan. ‘Hoe lang blijf ik dit nog doen?’, ‘Kan ik mijn expertise ook op een andere wijze inzetten?’, ‘Hoe zou het zijn om mijn andere talenten te ontdekken?’.

Als dit vragen zijn die je jezelf regelmatig stelt, dan is het tijd om met Van Ede & Partners te gaan praten over executive coaching, loopbaancoaching of outplacement.

Het verhaal van Maarten

Toen Maarten zich oriënteerde op een traject bij Van Ede & Partners, had hij net als advocaat een nieuwe baan geaccepteerd. Zijn vorige werkgever had moeite met Maartens stijl van communiceren en dat leidde uiteindelijk tot afscheid nemen.

Bij zijn nieuwe kantoor had Maarten in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst, waarbij hij zich moest bewijzen om voor verlenging in aanmerking te komen. Bij aanvang bleek dat hij vakinhoudelijk de perfecte match was, maar dat het hem niet goed lukte om zijn adviezen aan klanten en collega’s over te brengen.

Zijn hulpvraag was daarom: ‘help mij mijn nieuwe baan te behouden en te voorkomen dat ik weer in dezelfde valkuilen stap.’

Gedurende het hele executive coachingstraject is veel gewerkt aan zijn communicatievaardigheden en het tactisch handelen. Inmiddels heeft hij een vast contract.

Deze mensen gingen je voor

Van Ede & Partners heeft diverse trajecten ontwikkeld, die zelfinzicht en vertrouwen geven in jouw kunnen. Die je helpen te ontdekken waar je van bent en waar jouw echte ambities liggen. Hier een aantal ervaringen

“De langste reis is de reis naar het innerlijk." Bij van Ede & Partners heb ik deze reis alleen én samen met andere reisgenoten gemaakt. De groei, inzichten en ervaringen die ik heb gekregen, omarm ik als mijn mooiste cadeau.

Desiree Dupont