Ruud Sleumer

Ruud Sleumer

Wie ben je?

Ik ben Ruud Sleumer, 58 jaar, getrouwd en samen met mijn echtgenoot hebben we 2 prachtige kinderen, een zoon en een dochter die inmiddels al het huis uit zijn. 

Wat doe je?

Ik heb sinds 2019 mijn eigen strategie en marketing adviesbureau, Stream55, en ben daarnaast als part-time docent marketing en sales verbonden aan Avans Hogeschool in Den Bosch. 

Wat is de toegevoegde waarde geweest van het Van Ede & Partners in Eindhoven traject?

Toen ik na een lange loopbaan in marketing, sales en management functies bij Multinationals bij van Ede & Partners terecht kwam ben ik even stil gaan staan en op zoek gegaan naar waar mijn passie ligt en wat mijn competenties zijn. Hiermee ben ik in een veilige omgeving aan de slag gegaan en heb geleerd andere keuzes te maken. En dat valt niet mee. De ondersteuning, de filosofie en aanpak bij van Ede & Partners was daarbij zeer helpend. En tot de dag van vandaag zijn de contacten nog prettig. 

Wat is je toegevoegde waarde voor de cliënten van Van Ede & Partners in Eindhoven?

Het netwerk van Van Ede is zeer waardevol voor mij gebleken. Op een laagdrempelige manier contact leggen met ex-clienten van van Ede helpt je om je eigen verhaal en dilemma’s te toetsen aan anderen. Ik ben inmiddels ook ervaringsdeskundige en maak onderdeel uit van het netwerk van Van Ede & Partners. Cliënten die graag eens willen weten hoe ik mijn zoektocht heb ervaren in het algemeen, maar ook voor informatie over het starten van je eigen bedrijf of het maken van een volledige carrière switch wil ik graag een bijdrage leveren. Ik deel graag mijn ervaring en ik weet nu uit ervaring hoe belangrijk het is om daar eens met anderen over van gedachten te kunnen wisselen.