Hans Heijmans

Hans Heijmans

Wie ben je?

Mijn naam is Hans Heijmans en ik woon in Heeze, samen met mijn vrouw Monica en onze jongste dochter. Onze oudste dochter en zoon studeren en wonen op kamers in Rotterdam. Naast gezellig eten en drinken met familie en vrienden breng ik mijn vrije tijd door met hardlopen en met onze oldtimers.

Wat doe je?

Op dit moment werk ik als COO (Chief Operating Officer) bij de veelbelovende start-up Lightyear op de Automotive Campus in Helmond. Daar geef ik met de rest van de directie leiding aan onze organisatie van inmiddels ca. 140 enthousiaste wereldverbeteraars die de allereerste hyper-efficiënte elektrische auto op zonne-energie op de markt gaan brengen.

Wat is jouw toegevoegde waarde voor onze cliënten?

De radicale switch die ik heb gemaakt na meer dan 20 jaar corporate organisaties (o.a. Volvo Cars, DSM) naar een purpose-driven start-up als Lightyear, kan als inspiratie dienen voor cliënten die net als ik hun passie na willen jagen en met hun carrière een ander doel willen nastreven. De bewuste keuze voor een bedrijf met een cultuur die goed voelt, waarin ik het ontwikkelen van sterk betrokken en gemotiveerde teams door middel van transparantie, verantwoordelijkheid, vrijheid en vertrouwen kan toepassen en waar dit wordt omarmd, kan ook een aanleiding zijn voor een gesprek!