Netwerk Online 30 maart met Jaap Voigt

Netwerk Online 30 maart met Jaap Voigt

Op woensdag 30 maart a.s. organiseert Van Ede & Partners Den Haag een online bijeenkomst, met als gast Jaap Voigt over zijn boek 'leven & werken in het ritme van de seizoenen​'. 

Boek

Wij mensen zijn geneigd de seizoenen en de wisseling ervan te zien als iets, dat buiten ons om plaats vindt. Wij maken echter deel uit van de cyclische beweging ervan. Sterker nog: wij zijn de seizoenen. Wij zijn de belichaming van dat ritme.


Dit boek is de neerslag van een studie van Jaap Voigt over de invloed van de seizoenen op de mens. Het geeft waardevolle informatie en advies voor het dagelijkse leven en werk: Wanneer begin je iets nieuws? Wanneer breng je de boel op orde? Het model, dat in dit boek wordt aangereikt is een leidraad voor iedereen om in een natuurlijk ritme te leven. Het boek werd rijkelijk geïllustreerd door fotograaf Hapé Smeele.

Programma

16:50 – 17:00 uur –  Inloggen in de TEAMS meeting

17:00 – 17:05 uur –  Opening en welkom, door Jan Maarten Bosch

17:05 – 17:20uur –   Inleiding door Jaap Voigt

17:20 – 18:00 uur –  Pannel discussie, Q&A met Jaap Voigt

Aanmelden

Meld je aan en praat mee. Aanmelden graag via denhaag@vanede.nl. U krijgt dan een bevestiging met een uitnodiging om via Microsoft Teams deel te nemen aan de boekpresentatie.