Netwerk Online 24 juni met Wim de Bundel

Netwerk Online 24 juni met Wim de Bundel

Op donderdag 24 juni a.s. organiseert Van Ede & Partners Den Haag een online bijeenkomst, met als gast Wim de Bundel over zijn boek 'Geven is leven'. 

Schrijver 

Wim de Bundel was twaalf jaar directeur Marketing en Sales bij Delta Lloyd, BeFrank en Nationale-Nederlanden. In 2014 werd hij gekozen tot Commercieel Directeur van het jaar en in 2019 tot meest invloedrijke commerciële professional van Nederland. Wim is lid van de Raad van Advies van Netwerk Nieuw Rotterdam en ambassadeur van de Sunday Foundation en de Mentelity Foundation.  

Boek 

Het boek is zijn verslag van een twaalfjarige reis met vele hoogte – en dieptepunten. Een reis die hem het inzicht heeft gebracht dat je zowel in je persoonlijk als in het zakelijk leven veel verder komt met dit krachtige motto en dus ook de titel van het boek: Geven is leven. Wim verbindt in dit boek zijn zakelijke wereld, die van (olympische) sporters en zijn persoonlijk leven. Welke olympische lessen vormden het geheim achter het zakelijke succes van een grote pensioenverzekeraar en wat kan iedereen hiervan leren, voor zowel zakelijke als persoonlijke groei. Daarmee is het een management boek, een boek over levenslessen en een sportboek tegelijk.

Programma

16:50 – 17:00 uur – Inloggen in de TEAMS meeting
17:00 – 17:05 uur – Opening en welkom, door Jan Maarten Bosch
17:05 – 17:20 uur – Inleiding door Wim de Bundel
17:20 – 18:00 uur – Pannel discussie, Q&A met Wim de Bundel

Aanmelden

Meld je aan en praat mee met Wim de Bundel. Aanmelden graag via denhaag@vanede.nl. U krijgt dan een bevestiging met een uitnodiging om via Microsoft Teams deel te nemen aan de boekpresentatie.