Maak kennis met Van Ede & Partners Den Haag

Maak kennis met Van Ede & Partners Den Haag

Het is eigenlijk net als in de liefde. Je partnerkeuze neem je toch ook serieus? Zo moet het ook gaan met werk.

Derick Maarleveld, consulent Van Ede & Partners – Den Haag.

Van Ede & Partners is een bureau voor loopbaan coaching en outplacement. Wij begeleiden en adviseren onze cliënten bij het vormgeven van hun carrière. Dat kan proactief door loopbaan coaching en reactief door outplacement.

De volgende stap in uw carrière

Wanneer u een volgende stap wilt maken in uw loopbaan of uw baan op de tocht staat, komt u voor nieuwe keuzes te staan. Met een traject voor loopbaan coaching of outplacement bij Van Ede & Partners maakt u weloverwogen keuzes, op basis van wat u echt wil en waar u echt talent voor heeft. Onder begeleiding van uw consulent ontwikkelt u een plan voor uw toekomstige carrière.

Jong of al wat meer senior

Of u nu een jonge dertiger bent of al wat verder gevorderd bent in uw loopbaan, wij begeleiden u persoonlijk in uw volgende stappen in uw carrière. Stappen naar een effectief werkzaam leven. Effectief in die zin dat uw stappen bijdragen aan een productief en gelukkig werkzaam leven. Het gaat om bewuste keuzes naar aanleiding van uw talenten en ambities. Het is waard om serieus na te denken en te praten over uw loopbaan. Dit leidt tot zelfinzicht, de basis voor een productief en gelukkig werkzaam leven. Leeft u om te werken of werkt u om te leven?

De mensen achter van Ede & Partners

In een serie interviews zullen alle mensen, die bij Van Ede & Partners in Den Haag werken, vertellen waarom zij aan ons bureau verbonden zijn. Wat motiveert hen voor hun werk en wat hun rol is? Door deze interviews krijgt u een inkijkje in de personen en de begeleidingsprogramma’s binnen Van Ede & Partners. Deze interviews worden tweewekelijks gepubliceerd in de periode maart – september 2019. Voorts zullen een aantal columns op onze website verschijnen over verschillende clientervaringen.

Net als in de liefde…. 

Is het vormgeven van uw carrière is een serieuze zaak en vraagt om een serieuze begeleidingspartner; dat kan Van Ede & Partners voor u zijn. 

Wilt u ons mooie pand, aan de Klatteweg 107, bezoeken voor een oriënterend gesprek? Maak dan een afspraak. 070 – 351 40 11.