Arbeidsmarkt

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Build a high-development workplace

Hoewel technologie en de werkplek aan het veranderen zijn, is de menselijke natuur dat niet. Lees hier hoe je een high-development cultuur kunt ontwikkelen.

Gallup IV High Development Culture

Employee Burnout: Causes and Cures

Werkplekken worden steeds complexer en veeleisender waardoor het aantal burn-outs blijft groeien. Lees hier hoe je burn-outs kunt voorkomen.

Gallup III Employee Burnout

Employee engagement and performance

Ontdek hoe zeer betrokken team beter presteren dan de rest. Gebaseerd op wereld's grootste onderzoek naar medewerkersbetrokkenheid en prestaties door Gallup

Gallup II Employee Engagement

A leader's guide to developing a work-from-home strategy

Meer dan de helft van de thuiswerkende werknemer geeft aan het liefst zoveel mogelijk vanuit huis te blijven werken als de beperkingen worden opgeheven. Hoe reageert jouw organisatie hierop?

Gallup I Work From Home Strategy

24 belangrijkste ZZP-statistieken

Wil je weten hoe ZZP’ers ervoor staan in 2020? We hebben de meest relevante, up-to-date ZZP statistieken voor je op een rijtje gezet.

24 belangrijke ZZP statistieken

Checklist solliciteren via video

Door het coronavirus lijkt solliciteren via video een doorbraak te beleven. Wat moet je weten over solliciteren via video?

Checklist solliciteren via video

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat