Beste wethouder,

Beste wethouder,

Een nieuwe verkiezingsronde met andere stemverhoudingen, een college dat valt, een conflict met de fractie. Elke wethouder komt vroeg of laat voor de vraag te staan: wat nu? Wat wordt mijn volgende stap?

 

Deze vraag hoef je niet alleen te beantwoorden. Want als voormalig ambtsdrager krijg je begeleiding van een re-integratiebureau. Dit is zelfs een verplichting in het kader van de Appa-regeling, maar je kiest zelf het bureau dat deze begeleiding voor je verzorgt. Bij de consulenten en psychologen van Van Ede & Partners ben je hiervoor in goede handen. Zij begeleidden al honderden voormalige politici in het hele land succesvol naar een vervolg op hun loopbaan, van Kamerleden tot ministers, gedelegeerden en wethouders.

Behalve Appa-trajecten op maat bieden wij ook pre-Appa-begeleiding, waarin we ambtsdragers in een beperkt aantal sessies voorbereiden op een leven na de politiek.

Meer informatie?

Bel voor een kosteloos kennismakinggesprek met
020 673 4039 of met een Van Ede & Partners-vestiging bij je in de buurt.
Klik hier voor een overzicht van onze vestigingen.

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat