Outplacement Zeist

Outplacement Zeist

Met outplacement in Zeist bij Van Ede & Partners vindt u snel een nieuwe werkbestemming. Bent u op zoek naar een andere baan omdat u bent ontslagen? Gebruik dan uw transitievergoeding en volg het programma van ons outplacementbureau in Zeist. Wij begeleiden u naar een nieuwe, uitdagende baan. Ons outplacementprogramma bestaat uit de volgende fases: - Verwerking ontslag - Het in kaart brengen van de competenties en wensen - Sollicitatiebegeleiding - Baan zoeken Persoonlijke begeleiding door één van onze consulenten staat bij outplacement in Zeist hoog in het vaandel. Samen met een persoonlijke consulent gaat u op zoek naar de volgende stap in uw loopbaan. Daarnaast onderhoudt ons outplacementbureau in Zeist vele contacten met voormalige cliënten. Het is interessant om met hen in contact te komen. Zij begrijpen uw situatie en helpen u graag verder zoals ook zij ooit door iemand verder zijn geholpen!

Zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Zeist

Goed voorbereid voor uzelf beginnen doet u met outplacement in Zeist door Van Ede & Partners! Wij hebben de kennis en ervaring in huis voor het schrijven van een sterk ondernemingsplan. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het analyseren van uw unieke krachten en kijken we samen hoe u deze het beste kunt benutten. Ons outplacementbureau in Zeist helpt u graag bij het succesvol starten van een eigen onderneming.

Outplacement Zeist is succesvol!

Van de 11.300 outplacementtrajecten hebben meer dan 7.500 mensen een nieuwe baan gevonden. Dit blijkt uit onderzoek van OVAL. Ons outplacementbureau in Zeist is daar een voorbeeld van. Wij hebben een zeer hoog slagingspercentage. Outplacement in Zeist bij Van Ede & Partners is geslaagd wanneer wij voor u een baan hebben gevonden die past bij uw kennis, ervaring, drijfveren en ambities.

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Zeist!

Naast outplacement in Zeist, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor loopbaanbegeleiding in Zeist. Wilt u van onze dienst(en) gebruikmaken? Of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons outplacementbureau in Zeist is gevestigd aan de Boulevard 14. U kunt ons telefonisch bereiken via 030 - 693 24 46 of een e-mail sturen naar zeist@vanede.nl. Met outplacement in Zeist door Van Ede & Partners gaat u intensief op weg naar een nieuwe werkkring!

        Outplacementbureau Zeist

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Boulevard 14

3707 BN Zeist

T. 030 693 24 46