Outplacement Utrecht

Outplacement Utrecht

Krijgt u van uw huidige werkgever de ruimte om een nieuwe uitdaging te vinden? Gebruik dan uw transitievergoeding voor Outplacement in Utrecht bij Van Ede & Partners. Als outplacementbureau kunnen wij u via speciale outplacementprogramma’s begeleiden naar een werkbestemming waar uw professionele expertise, bestuurlijke ervaring of management skills volledig tot hun recht komen. Deze outplacementprogramma’s bestaan uit de volgende vier fases die u doorloopt met een persoonlijke consulent van Van Ede & Partners: - Verwerking ontslag - Het in kaart brengen van de competenties en wensen - Sollicitatiebegeleiding - Baan zoeken Veel van de consulenten van ons outplacementbureau nabij Utrecht hebben een eigen onderneming of een functie in het bedrijfsleven. Hierdoor beschikken zij over uitgebreide en interessante netwerken in diverse sectoren. Dit zal u helpen in uw zoektocht naar een passende werkbestemming die past bij uw talenten, ambities en drijfveren. Alleen dan is het outplacementtraject bij Van Ede & Parnters geslaagd.

Zelfstandig ondernemerschap met outplacement Utrecht

Ook voor startende ondernemers staat ons outplacementbureau in Utrecht klaar. Met diverse ondersteuningsmogelijkheden informeren en adviseren wij de startende ondernemer. Outplacement in Utrecht bij Van Ede & Partners kan u helpen bij het analyseren van uw unieke talenten, hoe u deze het beste kunt benutten en bij het opstellen van een ondernemingsplan. Dit ondernemingsplan is een hulpmiddel om onder andere financieringen bij banken en gemeenten aan te vragen. Ga goed van start met het outplacementbureau van Van Ede & Partners nabij Utrecht!

Outplacement Utrecht is succesvol!

De branche voor duurzame inzetbaarheid, de OVAL, heeft onderzoek gedaan naar outplacement. Van de 11.300 outplacementtrajecten vonden meer dan 7.500 mensen een nieuwe baan. Ook met outplacement in Utrecht bij Van Ede & Partners kennen we een hoog slagingspercentage. Hier zijn wij en onze cliënten zeer content mee. Van Ede & Partners zal alles in het werk stellen om dit ook voor u te realiseren. Naast outplacement, kunt u ook voor loopbaanbegeleiding bij ons terecht in Utrecht.

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Utrecht!

Op zoek naar outplacement in de buurt van Utrecht? Neem dan contact op met onze vestiging in Zeist. Aan de Boulevard 14 vindt u een prachtig pand met koetshuis en een grote tuin. Uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer door de centrale ligging. Voor een afspraak belt u naar 030 - 693 24 46 of stuurt u een e-mail naar zeist@vanede.nl. Van Ede & Partners, uw adres voor outplacement in de regio Utrecht!

        Outplacementbureau Utrecht

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Boulevard 14

3707 BN Zeist

T. 030 693 24 46