Outplacement Tilburg

Outplacement Tilburg

Outplacement in Tilburg bij Van Ede & Partners: de meest zinvolle manier om een nieuwe werkbestemming te vinden. Heeft u onlangs te horen gekregen dat u op zoek moet gaan naar ander werk? Of bent u uitgekeken op uw huidige functie? Tijdens outplacement in Tilburg coacht Van Ede & Partners u intensief op weg naar een nieuwe werkkring. Door deze coaching bent u in staat bewuste loopbaankeuzes te maken. Het outplacementtraject bij Van Ede & Partners ziet er als volgt uit: - Verwerking ontslag - Het in kaart brengen van de competenties en wensen - Sollicitatiebegeleiding - Baan zoeken Veel van onze ervaren consulenten en psychologen van outplacement in de regio Tilburg bij Van Ede & Partners hebben een eigen onderneming of een functie in het bedrijfsleven. Hierdoor hebben zij een groot en interessant netwerk in verschillende sectoren. Een deel van dit netwerk bestaat uit voormalige cliënten van Van Ede & Partners. Zij kennen uw situatie als geen ander en helpen u graag verder. Met outplacement in de regio Tilburg kunt u snel elders weer aan de slag.

Zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Tilburg

Misschien ambieert u liever een loopbaan als zelfstandig ondernemer. Hier komt veel bij kijken. Ons outplacementbureau in de buurt van Tilburg kan u begeleiden. U kijkt samen met een consulent hoe u het beste uw unieke talenten kunt toepassen binnen uw eigen onderneming. Tevens kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen van een ondernemersplan. Veel startende ondernemers gingen u bij Van Ede & Partners met succes voor!

Outplacement in Tilburg is succesvol!

De OVAL, de branche van duurzame inzetbaarheid heeft onderzoek gedaan naar het succes van outplacementtrajecten. Uit dit onderzoek is gebleken dat maar liefst 7.500 mensen van de 11.300 outplacementtrajecten een nieuwe baan hebben gevonden. Dit is een hoog slagingspercentage. Ook u kunt met behulp van outplacement in Tilburg bij Van Ede & Partners een werkbestemming vinden die past bij uw kennis, ervaring, drijfveren en verlangens.

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Tilburg!

Wanneer u interesse heeft in outplacement in de buurt van Tilburg dan kunt u contact opnemen met onze vestiging in Breda. Ook wanneer u ontslagen bent en recht heeft op een transitievergoeding bent u bij ons aan het juiste adres om nieuw werk te vinden. Hier werken de consulenten en psychologen van Van Ede & Partners in een vriendelijke, bloeiende vestiging. In Breda vindt u ons aan de Nieuwe Prinsenkade 8. Kom langs of neem telefonisch contact op via 076 - 565 65 09. U kunt tevens een e-mail sturen naar breda@vanede.nl. Voor outplacement in de regio Tilburg moet u bij Van Ede & Partners zijn!

       Outplacementbureau Tilburg

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Ceresstraat 13

4811 CA Breda

T. 076 565 65 09