Outplacement Rotterdam

Outplacement Rotterdam

Met outplacement in Rotterdam via Van Ede & Partners vindt u zo snel mogelijk weer een baan. Een baan die past bij uw drijfveren, verlangens en kwaliteiten. Een baan die u vreugde en voldoening geeft. Heeft u te horen gekregen dat u naar ander werk op zoek moet gaan? Volg dan ons outplacementprogramma. Dit programma bestaat uit de volgende vier stappen: - Verwerking ontslag - Het in kaart brengen van de competenties en wensen - Sollicitatiebegeleiding - Baan zoeken Samen met een persoonlijke consulent maakt u een bewuste keuze over uw nieuwe baan. Een baan waarin u volledig tot uw recht komt. Veel van onze consulenten en psychologen hebben een eigen onderneming of een functie in het bedrijfsleven. Dat heeft als voordeel dat ze een warme toegang tot netwerken hebben.

Zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Rotterdam

Wilt u een eigen bedrijf starten in de havenstad Rotterdam? Ook dan is het een goede keuze om te kiezen voor outplacement in Rotterdam bij Van Ede & Partners. Wij kunnen u helpen bij het analyseren van uw eigen, unieke kracht, hoe u deze in uw eigen onderneming het beste kunt toepassen en bij het opstellen van een ondernemingsplan.

Outplacement in Rotterdam is succesvol!

Uit onderzoek van de OVAL blijkt dat outplacement succesvol is. Zo hebben van de 11.300 outplacementtrajecten meer dan 7.500 mensen een nieuwe baan gevonden. Ons outplacementbureau in Rotterdam kent een hoog slagingspercentage. Wanneer outplacement in Rotterdam geslaagd is? Als u een werkbestemming heeft gevonden die bij u past. Dat betekent dus een baan die perfect aansluit bij uw kennis, ervaring, drijfveren en verlangens!

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Rotterdam!

Voor outplacement in Rotterdam bent u bij Van Ede & Partners aan het juiste adres. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor coaching, transitievergoeding en loopbaanbegeleiding in Rotterdam. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 010 - 412 00 22 of een e-mail te sturen naar rotterdam@vanede.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. Ons outplacementbureau in Rotterdam is gevestigd aan de Noordsingel 117. Een inspirerende plek voor cliënten die op zoek zijn naar outplacement in Rotterdam!

 

     Outplacementbureau Rotterdam

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Westerkade 7f

3016 CL Rotterdam

T. 010 412 00 22