Outplacement Nijmegen

Outplacement Nijmegen

Geen toekomst meer bij uw huidige werkgever? Op zoek naar een passende werkbestemming? Zoekt u ondersteuning voor zelfstandig ondernemerschap? Outplacement in Nijmegen bij Van Ede & Partners is voor bovenstaande vraagstukken het juiste adres. U start samen met uw persoonlijke consulent het traject naar een baan die past bij uw talenten, ambities en drijfveren. Dit aan de hand van speciale outplacementprogramma’s die bestaan uit de volgende vier fases: - Verwerking ontslag - Het in kaart brengen van de competenties en wensen - Sollicitatiebegeleiding - Baan zoeken Door het volgen van deze vier stappen tijdens uw outplacement in Nijmegen bij Van Ede & Partners is de kans groot dat u een nieuwe, passende werkbestemming vindt. Ons outplacementbureau nabij Nijmegen ondersteunt u bij uw persoonlijke profilering, presentatie, netwerken en heeft gedegen kennis van de arbeidsmarkt. Met behulp van een persoonlijke consulent van Van Ede & Partners maakt u bewuste keuzes op weg naar een nieuwe baan.

Zelfstandig ondernemerschap met outplacement Nijmegen

Wanneer u een zelfstandige onderneming wilt starten dan kan ons outplacementbureau in Nijmegen u hier ook in ondersteunen. Van Ede & Partners helpt bij het analyseren van uw eigen, unieke talent en kracht en kijken hoe u deze in uw onderneming kunt toepassen. Indien gewenst ondersteunt ons outplacementbureau in Nijmegen ook bij het opstellen van een ondernemingsplan. Verder kunt u aan de hand van cases van ons outplacementbureau oefenen in het presenteren van uw aanbod aan de markt. Ook voor loopbaanbegeleiding en meer informatie over uw transitievergoeding kunt u bij Van Ede & Partners in de buurt van Nijmegen terecht.

Outplacement Nijmegen is succesvol!

De OVAL, branche voor duurzame inzetbaarheid, deed onderzoek naar outplacement. Het slagingspercentage was hoog bij 11.300 outplacementtrajecten. 7.500 mensen vonden namelijk een nieuwe werkbestemming. Van Ede & Partners herkent zich in dit hoge slagingspercentage. Outplacement in Nijmegen bij Van Ede & Partners is succesvol wanneer wij samen een nieuwe baan hebben gevonden die past bij uw kennis, ervaring, drijfveren en ambities.

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Nijmegen!

Voor outplacement in de buurt van Nijmegen kunt u contact opnemen met de vestiging van Van Ede & Partners in Arnhem. Deze vestiging huist in een karakteristiek pand in de lommerrijke woonwijk Angerstein. Hier werken de cliënten en hun netwerken in een sfeer van zakelijke huiselijkheid en huiselijke zakelijkheid. Voor een afspraak belt u naar 026 - 364 41 11 of mailt u naar arnhem@vanede.nl. Van Ede & Partners voor outplacement in de regio Nijmegen!

          Outplacementbureau Nijmegen

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Geert Grootestraat 4

6822 HJ Arnhem

T. 026 364 41 11