Outplacement Maastricht

Outplacement Maastricht

Bent u op zoek naar outplacement in Maastricht? Dan bent u bij Van Ede & Partners aan het juiste adres. Heeft u van uw werkgever te horen gekregen dat u mag uitkijken naar een andere baan en heeft u recht op een transitievergoeding? Met een kort en krachtig traject coacht ons outplacementbureau in Maastricht u intensief op weg naar een nieuwe werkkring. Het outplacementtraject van Van Ede & Partners bestaat uit de volgende vier fases: - Verwerking ontslag - Het in kaart brengen van de competenties en wensen - Sollicitatiebegeleiding - Baan zoeken Deze stappen legt u af onder begeleiding van uw persoonlijke consulent. De consulent heeft vakkennis en een uitgebreid netwerk. Ook voormalige cliënten van outplacement in Maastricht maken deel uit van dit netwerk. Zij helpen u graag verder vanuit hun eigen ervaringen met outplacement. Ze begrijpen uw situatie als geen ander. Outplacement in Maastricht bij Van Ede & Partners doet er alles aan om u aan een nieuwe, uitdagende baan te helpen.

Zelfstandig ondernemerschap met outplacement Maastricht

Outplacement in Maastricht bij Van Ede & Partners ondersteunt ook startende ondernemers. Als startende ondernemer komt er veel op u af. Begeleiding door Van Ede & Partners helpt u goed op weg. Per jaar worden ongeveer 200 cliënten naar zelfstandig ondernemerschap begeleid via outplacement in Maastricht. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer propositieontwikkeling en contractmanagement. Voor specialistische kennis mobiliseren we ons eigen netwerk. Denk hierbij aan organisaties die ondersteuning bieden bij bedrijfsovernames. Ook voor loopbaanbegeleiding kunt u terecht bij ons outplacementbureau in Maastricht.

Outplacement Maastricht is succesvol!

Onderzoek wijst uit dat outplacement succesvol is. De OVAL, branche voor duurzame inzetbaarheid, meldt dat 7.500 mensen van de 11.300 outplacementtrajecten een nieuwe baan hebben gevonden. Dit is een hoog slagingspercentage dat ons outplacementbureau in Maastricht ook kent. Wanneer een cliënt een baan heeft gevonden die past bij zijn kennis, ervaring, drijfveren en ambities dan pas zijn wij van outplacement in Maastricht tevreden.

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Maastricht!

Bent u ook overtuigd? Of heeft u nog vragen? Ons outplacementbureau in Maastricht staat voor u klaar. Kom langs in ons markante gebouw in hartje Wyck. Deze locatie in Maastricht is goed te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren kan voor de deur. U vindt ons aan de Alexander Battalaan 51. Bel ons via 040 - 245 72 20 of mail ons maastricht@vanede.nl. Wij helpen u graag verder met outplacement in Maastricht bij Van Ede & Partners!

       Outplacementbureau Maastricht

 

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Ondernemershuis Alex51 - Alexander Battalaan 51

6221 CB Maastricht

T. 040 245 72 20