Outplacement Groningen

Outplacement Groningen

Outplacement in Groningen bij Van Ede & Partners is dé oplossing voor mensen die zijn ontslagen en zo spoedig mogelijk weer aan de slag willen. Via een speciaal outplacementprogramma vindt u met ons de baan die u vreugde en voldoening geeft. Een baan die aansluit bij uw drijfveren, verlangens en kwaliteiten. Dat doet ons outplacementbureau in Groningen door middel van de volgende vier stappen: - Verwerking ontslag - Het in kaart brengen van de competenties en wensen - Sollicitatiebegeleiding - Baan zoeken Samen met één van onze ervaren consulenten doorloopt u de bovenstaande stappen. Persoonlijke begeleiding staat bij iedere stap centraal. Daarnaast maakt u kennis met het uitgebreide netwerk van onze psychologen en consulenten. Zij hebben een eigen onderneming of een functie in het bedrijfsleven. Hierdoor hebben zij de beschikking over interessant netwerken in diverse sectoren.

Zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Groningen

Voor het starten van een eigen onderneming bent u bij Van Ede & Partners ook aan het juiste adres. De psychologen en consulenten van ons outplacementbureau in Groningen zijn u graag van dienst met het analyseren van uw eigen, unieke kracht en hoe u deze in uw eigen onderneming het beste kunt inzetten. Ook kunnen wij u assisteren bij het opstellen van een ondernemingsplan. Als u hier geen ervaring in heeft, is het zeker raadzaam te kiezen voor outplacement in Groningen.

Outplacement in Groningen is succesvol!

Wist u dat uit onderzoek van de OVAL is gebleken dat outplacement goed werkt? Van de 11.300 outplacementtrajecten hebben meer dan 7.500 mensen een nieuwe baan gevonden. Outplacement in Groningen onder begeleiding van onze consulenten is een succes als u de juiste baan heeft gevonden. Met de juiste baan bedoelen wij een werkbestemming die past bij uw kennis, ervaring, drijfveren en verlangens.

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Groningen!

U kunt Van Ede & Partners inschakelen voor outplacement in Groningen, loopbaanbegeleiding in Groningen, coaching en hulp bij transitievergoeding. Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 050 - 312 34 85 of groningen@vanede.nl. Daarnaast kunt u ook een keer binnenlopen bij onze vestiging in de studentenstad Groningen. Ons outplacementbureau in Groningen is gevestigd aan Heresingel 9. Hier hebben wij al veel specifieke loopbaanvraagstukken opgelost. Onder andere voor mensen die op zoek waren naar outplacement in Groningen.

    Outplacementbureau Groningen

 

 

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Heresingel 9

9711 ER Groningen

T. 050 312 34 85