Outplacement Enschede

Outplacement Enschede

Ontslagen? Op zoek naar nieuw werk? Gebruik uw transitievergoeding voor Outplacement in Enschede bij Van Ede & Partners. Wij helpen u op een snelle en makkelijke manier weer aan een nieuwe, uitdagende baan. Een baan die past bij uw talenten, ambities en drijfveren. Hiervoor doorloopt outplacement in Enschede met u een aantal fases: - Verwerking ontslag - Het in kaart brengen van de competenties en wensen - Sollicitatiebegeleiding - Baan zoeken De kans dat u, met behulp van uw persoonlijke consulent, een nieuwe werkbestemming vindt is groot. Veel consulenten en psychologen van Van Ede & Partners zijn zelf actief in het bedrijfsleven. Zij beschikken over een uitgebreid en interessant netwerk waar u van kunt profiteren. Ook voormalige cliënten van outplacement in Enschede bij Van Ede & Partners helpen u graag verder bij het vinden van een geschikte werkbestemming.

Zelfstandig ondernemerschap met outplacement Enschede

Van Ede & Partners helpt ook startende ondernemers in de regio Enschede. Bij het starten van een onderneming komt veel kijken. Als u voor uzelf begint is het raadzaam om een ondernemingsplan op te stellen. Ons outplacementbureau in Enschede helpt u graag bij het schrijven hiervan. Zo heeft u een degelijk hulpmiddel voor bijvoorbeeld het aanvragen van financieringen bij banken en gemeenten. Verder analyseert u met outplacement in Enschede bij Van Ede & Partners wat uw unieke krachten en competenties zijn en hoe u die het beste kunt benutten. Naast outplacement, kunt u ook voor loopbaanbegeleiding bij ons terecht in Enschede. 

Outplacement Enschede is succesvol!

Uit een onderzoek van de OVAL, branche voor duurzame inzetbaarheid, blijkt dat outplacement succesvol is. Van de 11.300 outplacementtrajecten hebben meer dan 7.500 mensen een nieuwe baan gevonden. Ook voor u kunnen we met outplacement in Enschede een passende werkbestemming vinden. Ons outplacementbureau in Enschede is pas tevreden als uw nieuwe baan genoeg vreugde en voldoening brengt.

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Enschede!

Wilt u meer weten van wat outplacement in Enschede bij Van Ede & Partners u brengt? Wij komen graag met u in contact. U vindt ons outplacementbureau in Enschede aan de Zuiderstraat 3. In het karakteristieke pand van Van Ede & Partners kunt u nieuwe inspiratie opdoen voor een volgende stap in uw carrière. Belt u ons via 053 - 433 80 21 of stuur een mail naar enschede@vanede.nl. Outplacement in Enschede bij Van Ede & Partners, daar komt u verder mee!

         Outplacementbureau Enschede

 

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Zuiderstraat 3

7543 TA Enschede

T. 026 364 41 11