Outplacement Eindhoven

Outplacement Eindhoven

Wanneer u niet kunt terugkeren in uw eigen functie en er geen andere functie binnen het bedrijf voor handen is, is outplacement in Eindhoven bij Van Ede & Partners een goede optie. Het biedt u ondersteuning bij de zoektocht naar een nieuwe, uitdagende en energieke werkbestemming. Het programma van ons outplacementbureau in Eindhoven ziet er als volgt uit: - Verwerking ontslag - Het in kaart brengen van de competenties en wensen - Sollicitatiebegeleiding - Baan zoeken De consulenten van ons outplacementbureau in Eindhoven kunnen u eenvoudig en snel in contact brengen met een interessant netwerk, waaronder onze voormalige cliënten. Zij hebben vergelijkbare gehad als u en kennen uw situatie dus als geen ander. Onze voormalige cliënten zijn het bewijs van het succes van outplacement in Eindhoven en onze consulenten helpen u graag verder bij het vinden van een passende werkbestemming!

Zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Eindhoven

Wilt u een onderneming starten in Noord-Brabant? Dan kan ons outplacementbureau in Eindhoven u daarbij helpen. Bijvoorbeeld bij het opstellen van een ondernemingsplan. Denk hierbij onder andere aan het beantwoorden van twee vragen als: wat is de propositie van mijn bedrijf en hoe richt ik de marketing en sales in? Daarnaast kan outplacement in Eindhoven onder begeleiding van onze consulenten u helpen bij het analyseren van uw sterktes en kijken hoe u deze het beste kunt benutten.

Outplacement Eindhoven is succesvol!

Uit onderzoek van OVAL blijkt dat van de 11.300 outplacementtrajecten meer dan 7.500 mensen een nieuwe en passende werkbestemming hebben gevonden. Outplacement in Eindhoven bij Van Ede & Partners is succesvol wanneer u weer werkzaam bent in een functie die past bij uw drijfveren, verlangens en kwaliteiten. Ons outplacementbureau in Eindhoven kent een hoog slagingspercentage!

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Eindhoven!

Heeft u belangstelling in outplacement in Eindhoven? Of bent u op zoek naar loopbaanbegeleiding of hulp bij transitievergoeding in Eindhoven? Neem dan contact met ons op via 040 - 245 72 20 of eindhoven@vanede.nl.

U kunt natuurlijk ook langskomen. Ons outplacementbureau in Eindhoven is gevestigd aan de Parklaan 54A in Eindhoven. Hier staat een ervaren team voor u klaar. Een team dat u graag meer vertelt over de mogelijkheden omtrent outplacement in Eindhoven bij Van Ede & Partners.

 

      Outplacementbureau Eindhoven

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Parklaan 54A

5613 BH Eindhoven

T. 040 245 72 20