Outplacement Den Haag

Outplacement Den Haag

Outplacement in Den Haag biedt uitkomsten wanneer u bent ontslagen. Wanneer u uw baan bent verloren, komt u ineens voor nieuwe keuzes te staan. Kunt u hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuzes voor het vervolg van uw loopbaan? Schakel dan ons outplacementbureau in in Den Haag. Ons outplacementprogramma bestaat uit de volgende stappen: - Verwerking ontslag - Het in kaart brengen van de competenties en wensen - Sollicitatiebegeleiding - Baan zoeken De consulenten van ons outplacementbureau in Den Haag zijn als geen ander in staat om u terug te brengen op de arbeidsmarkt. Dankzij hun vakkennis en uitgebreide netwerken, kunnen zij veel voor u betekenen. Hun netwerk bestaat onder andere uit voormalige cliënten. Zij delen graag hun ervaringen met u omtrent onze outplacement in Den Haag. Zo komt u tot nieuwe inzichten en vindt u een nieuwe, uitdagende baan.

Zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Den Haag

Outplacement in Den Haag door Van Ede & Partners biedt ook uitkomsten voor startende ondernemers. Wilt u voor uzelf beginnen? Daar komt heel wat bij kijken. Het is raadzaam een ondernemingsplan op te stellen. Dit plan helpt u bij bijvoorbeeld het aanvragen van financieren bij banken en gemeenten. Ons outplacementbureau in Den Haag helpt u graag bij het schrijven van een ondernemingsplan. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het analyseren van uw unieke krachten en kijken we samen hoe u deze het beste kunt benutten.

Outplacement Den Haag is succesvol!

Van de 11.300 outplacementtrajecten hebben 7.500 mensen een nieuwe baan gevonden. Een baan die past bij hun kennis, ervaring, drijfveren en verlangens. Dat blijkt uit onderzoek van OVAL. Hieruit kunnen we de volgende conclusie trekken: outplacement is succesvol. Ons outplacementbureau in Den Haag kent een zeer hoog slagingspercentage. Outplacement in Den Haag bij Van Ede & Partners is geslaagd wanneer u een passende werkbestemming heeft gevonden. Een werkbestemming waarin uw talenten en behoeftes volledig tot hun recht komen.

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Den Haag!

Wist u dat u naast outplacement in Den Haag, ook bij ons terecht kunt voor loopbaanbegeleiding of transitievergoeding in Den Haag? Neem voor meer informatie contact met ons op via 070 - 351 40 11 of denhaag@vanede.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. Ons outplacementbureau in Den Haag is gevestigd aan de Klatteweg 107. Vergroot de kans op een nieuwe en passende werkbestemming met outplacement in Den Haag bij Van Ede & Partners!

     Outplacementbureau Den Haag

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Klatteweg 107

2597 KA Den Haag

T. 070 351 40 11