Outplacement Breda

Outplacement Breda

Bent u op zoek naar outplacement in Breda? Bijvoorbeeld omdat u te horen heeft gekregen dat u op zoek moet gaan naar een nieuwe baan? Gebruik uw transitievergoeding voor een outplacementtraject bij Van Ede & Partners. Bij ons outplacementbureau in Breda vindt u op een gemakkelijke en snelle manier een nieuwe, uitdagende functie. Een functie die past bij uw talenten, ambities en drijfveren. Dat doen wij door middel van het doorlopen van de volgende vier stappen: - Verwerking ontslag - Het in kaart brengen van de competenties en wensen - Sollicitatiebegeleiding - Baan zoeken De kans dat u een nieuwe, passende werkbestemming vindt met outplacement in Breda via Van Ede & Partners is groot. Ons outplacementbureau in Breda ondersteunt u bij uw persoonlijke profilering, presentatie, netwerken en hebben gedegen kennis van de arbeidsmarkt. Samen met een persoonlijke begeleider maakt u een bewuste keuze over uw nieuwe werkbestemming.

Zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Breda

Wilt u een eigen bedrijf oprichten? Ons outplacementbureau in Breda biedt ondersteuningsmogelijkheden. Denk hierbij aan tips, adviezen en informatie voor u als startende ondernemer. Wij kunnen u onder andere helpen bij het analyseren van uw unieke krachten, hoe u deze het beste kunt benutten en bij het opstellen van een ondernemingsplan. Een goed begin is het halve werk, start daarom een eigen onderneming met behulp van outplacement in Breda bij Van Ede & Partners!

Outplacement Breda is succesvol!

OVAL, branche van duurzaam inzetbaarheid, heeft onderzoek gedaan naar het succes van outplacementtrajecten. Uit dit onderzoek blijkt dat van de 11.300 outplacementtrajecten meer dan 7.500 mensen een passende werkbestemming gevonden. Ook ons outplacementbureau in Breda kent een hoog slagingspercentage. Outplacement in Breda bij Van Ede & Partners is geslaagd wanneer u een baan heeft gevonden die u vreugde en voldoening geeft!

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Breda!

Wilt u graag meer informatie ontvangen over outplacement in Breda? Neem dan contact met ons op. Ons outplacementbureau in Breda informeert u graag vrijblijvend over de inhoud van ons outplacementtraject. U kunt ons telefonisch bereiken via 076 - 565 65 09 of een e-mail sturen naar breda@vanede.nl. Het is ook mogelijk langs te komen op onze vestiging aan de Nieuwe Prinsenkade 8 in Breda. Hier ontmoeten cliënten elkaar, (net)werken zij met elkaar en bouwen zij aan een nieuwe, energieke start. Cliënten die op zoek zijn naar outplacement in Breda, maar ook cliënten die met behulp van onze loopbaanbegeleiding in Breda op zoek willen naar een uitdagende baan in een nieuwe omgeving.

       Outplacementbureau Breda

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Ceresstraat 13

4811 CA Breda

T. 076 565 65 09