Outplacement Arnhem

Outplacement Arnhem

Outplacement in Arnhem bij Van Ede & Partners begeleidt u naar een nieuwe, energieke start op het niveau dat bij u hoort. Dus bent u uw baan verloren en is er geen andere functie binnen het bedrijf voor u beschikbaar? Schakel dan de hulp in van ons outplacementbureau in Arnhem. Via een speciaal outplacementprogramma begeleiden wij u naar een werkkring waar uw ervaring, vaardigheden en vakkennis volledig tot hun recht komen. Het programma bestaat uit de volgende vier fases: - Verwerking ontslag - Het in kaart brengen van de competenties en wensen - Sollicitatiebegeleiding - Baan zoeken Veel van de consulenten en psychologen van ons outplacementbureau in Arnhem hebben een eigen onderneming of een functie in het bedrijfsleven. Dat heeft als voordeel dat zij beschikken over een uitgebreid en interessant netwerk. Ook onze voormalige cliënten behoren tot dit netwerk. Zij delen hun ervaringen met outplacement in Arnhem bij Van Ede & Partners en helpen u graag bij de zoektocht naar een nieuwe uitdaging!

Zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Arnhem

De dienstverlening van ons outplacementbureau in Arnhem gaat verder dan alleen het vinden van een nieuwe baan. Wist u dat wij u ook kunnen helpen met het starten van een eigen onderneming? Met outplacement in Arnhem onder begeleiding van één van onze consulenten kunt u gemakkelijk uw unieke krachten in kaart brengen. Daarnaast kijken we samen hoe we deze het beste kunnen toepassen in uw eigen onderneming en kunnen wij u helpen bij het opstellen van een ondernemingsplan. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor loopbaanbegeleiding of hulp bij transitievergoeding in Arnhem.

Outplacement Arnhem is succesvol!

Uit onderzoek van OVAL blijkt dat van de 11.300 outplacementtrajecten meer dan 7.500 mensen een nieuwe baan gevonden. Outplacement in Arnhem bij Van Ede & Partners is geslaagd als u een passende werkbestemming heeft gevonden. Met een passende werkbestemming bedoelt ons outplacementbureau in Arnhem een uitdagende baan die u vreugde en voldoening geeft!

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Arnhem!

Heeft u vragen of opmerkingen over outplacement in Arnhem bij Van Ede & Partners? Neem dan contact met ons op. Ons outplacementbureau in Arnhem is gevestigd aan de Geert Grootestraat 4. In deze warme omgeving geven u de ruimte om inspiratie op te doen voor de volgende stap in uw carrière. Voor meer informatie kunt u ook bellen via 026 - 364 41 11 of een e-mail te sturen naar arnhem@vanede.nl. Onze medewerkers informeren u graag vrijblijvend over het traject van outplacement in Arnhem.

 

       

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Geert Grootestraat 4

6822 HJ Arnhem

T. 026 364 41 11