Outplacement Amsterdam

Outplacement Amsterdam

Outplacement in Amsterdam bij Van Ede & Partners; het is de beste manier om een nieuwe baan te vinden. Heeft u te horen gekregen dat u naar ander werk op zoek moet gaan? In een kort en krachtig traject coacht Van Ede & Partners u intensief op weg naar een nieuwe werkkring. U leert van eerdere ervaringen en keuzes en maakt een bewuste loopbaankeuze voor de toekomst. Het traject van ons outplacementbureau in Amsterdam ziet er als volgt uit: - Verwerking ontslag - Het in kaart brengen van de competenties en wensen - Sollicitatiebegeleiding - Baan zoeken Onze ervaren consulenten en psychologen in Amsterdam hebben toegang tot een groot en interessant netwerk in verschillende sectoren. Een deel van ons netwerk bestaat uit voormalige cliënten. Zij kennen uw situatie als geen ander en helpen u graag verder. Outplacement in Amsterdam helpt u zo snel mogelijk uw werk elders te hervatten!

Zelfstandig ondernemerschap met outplacement in Amsterdam

Heeft u ontdekt dat u een loopbaan als ondernemer wilt aangaan in plaats van als werknemer? In dat geval kan outplacement in Amsterdam onder begeleiding van onze consulenten en psychologen u helpen het roer om te gooien. Wij ondersteunen u graag bij het analyseren van uw eigen, unieke kracht en kijken hoe u deze het beste kunt toepassen in uw eigen onderneming. Ook kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen van een ondernemersplan.

Outplacement in Amsterdam is succesvol!

Uit onderzoek van de OVAL, de branche van duurzame inzetbaarheid, is gebleken dat outplacement werkt. Van de 11.300 outplacementtrajecten hebben meer dan 7.500 mensen een nieuwe baan gevonden. Bij Van Ede & Partners is outplacement in Amsterdam geslaagd wanneer de betrokken werknemer weer werkzaam is in een passende functie. Een functie die past bij zijn of haar kennis, ervaring, drijfveren en verlangens.

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Amsterdam!

Bent u op zoek naar een outplacementbureau in Amsterdam? Naar loopbaanbegeleiding in Amsterdam? Coaching of hulp bij uw transitievergoeding? Dan bent u bij Van Ede & Partners aan het juiste adres. U vindt onze Amsterdamse vestiging in het Olympisch Stadion. U bent van harte welkom en vindt hieronder onze contactgegevens.

Van Ede & Partners
Olympisch Stadion 24 - 28
1076 DE Amsterdam

Outplacementbureau Amsterdam


Telefoon: 020 - 673 40 39
E-mail: amsterdam@vanede.nl

Voor meer informatie omtrent outplacement in Amsterdam kunt u natuurlijk ook telefonisch of per mail contact met ons opnemen!

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Olympisch Stadion 41

1076 DE Amsterdam

T.  020 673 40 39