Outplacement Almere

Outplacement Almere

Heeft u te horen gekregen dat u moet uitkijken naar een nieuwe baan? Bent u uitgekeken op uw huidige functie? Toe aan een volgende stap in uw carrière? Outplacement in Almere bij Van Ede & Partners helpt u bij het vinden van een nieuwe functie die aansluit bij uw talenten, ambities en drijfveren. Tijdens ons outplacementprogramma doorloopt u de volgende vier fases met een persoonlijke consultant van Van Ede & Partners: - Verwerking ontslag - Het in kaart brengen van de competenties en wensen - Sollicitatiebegeleiding - Baan zoeken De kans is groot dat u een nieuwe, passende werkbestemming vindt met outplacement in de regio Almere bij Van Ede & Partners. Onze consulenten en psychologen ondersteunen u bij uw persoonlijke profilering, presentatie, netwerken en hebben gedegen kennis van de arbeidsmarkt. Uw persoonlijke consulent van Van Ede & Partners begeleidt u op dusdanige wijze dat u bewuste keuzes kunt maken over uw nieuwe werkbestemming.

Zelfstandig ondernemerschap met outplacement Almere

Outplacement in Almere bij Van Ede & Partners biedt tevens ondersteuningsmogelijkheden bij het oprichten van een eigen bedrijf. Voor elke startende ondernemer hebben wij tips, adviezen en informatie. Zo ontdekken we onder andere uw unieke krachten en adviseren hoe u deze het beste kunt benutten. Verder helpen we u bij het opstellen van een ondernemingsplan. Start daarom een eigen onderneming met behulp van outplacement in Almere bij Van Ede & Partners. Een goed begin is het halve werk!

Outplacement Almere is succesvol!

Het succes van outplacement is onderzocht door de OVAL, de branche van duurzame inzetbaarheid. Van de 11.300 outplacementtrajecten vonden uiteindelijk 7.500 mensen een passende werkbestemming. Een hoog slagingspercentage dat onze outplacementtrajecten bij Van Ede & Partners ook kennen. Outplacement in de regio Almere is geslaagd wanneer u een baan heeft gevonden die blijdschap en voldoening geeft! Naast outplacement, kunt u ook voor loopbaanbegeleiding en meer info over transitievergoeding bij ons terecht in Almere.

Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Almere!

Wilt u meer informatie ontvangen over outplacement in de regio Almere? Neem dan contact op met de vestiging van Van Ede & Partners in Amsterdam. Deze vestiging doet recht aan de wapenspreuk van de stad zelf: “Heldhaftig, Vastberaden en Barmhartig”. U vindt ons aan de Sophialaan 31. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Voor outplacement in de regio Almere belt u naar 020 673 40 39 of mailt u naar amsterdam@vanede.nl. Onze medewerkers informeren u graag over outplacement in de regio Almere bij Van Ede & Partners!

       

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Olympisch Stadion 41

1076 DE Amsterdam

T.  020 673 40 39