Loopbaanbegeleiding Rotterdam

Loopbaanbegeleiding Rotterdam

Optimaal presteren op uw werk? Van Ede & Partners helpt u daar graag bij door middel van loopbaancoaching/loopbaanbegeleiding in Rotterdam! Haalt u te weinig voldoening uit de zaken waarvoor u zichzelf inzet? Komen uw professionele talenten en kwaliteiten onvoldoende tot hun recht? Of bent u toe aan een moment van reflectie? Loopbaanbegeleiding in Rotterdam bij Van Ede & Partners is in dit soort situaties zinvol. Het helpt u om antwoord te krijgen op deze en andere belangrijke vragen.

Ontdek uw drijfveren met loopbaanbegeleiding in Rotterdam

Of u nu werkend of werkzoekende bent, onze deur staat open voor iedereen die loopbaanbegeleiding in Rotterdam wenst. Samen met een carrière coach werkt u aan uw persoonlijke groei en het ontwikkelen van een carrière die er werkelijk toe doet. Daarnaast worden de volgende onderwerpen besproken: keuzes die u kunt maken voor het verdere verloop van uw carrière, wat uw wilt, waarom u dat wilt en hoe u dat kunt bereiken. Het doel van Van Ede & Partners is u bewust te maken van uw drijfveren, verlangens en kwaliteiten, zodat u zelf de regie kunt nemen over uw eigen loopbaan!

Loopbaanbegeleiding Rotterdam: kijk met een frisse, open blik naar uw werk

U wilt met een frisse, open blik naar uw werk kijken? Onze vestiging is een inspirerende ontmoetingsplaats voor loopbaanbegeleiding in Rotterdam. Het biedt u de rust om te reflecteren, maar het geeft u ook energie om in beweging te komen. U treft hier gepassioneerde psychologen en consulenten aan met jarenlange ervaring. Carrière coaches die garant staan voor kwaliteit en persoonlijke dienstverlening. Daarnaast kunt u bij hen terecht voor coaching, transitievergoeding en outplacement in Rotterdam bij Van Ede & Partners.

‘A career that matters’ begint bij Van Ede & Partners

U bent op zoek naar loopbaanbegeleiding in Rotterdam? Van Ede & Partners helpt u graag! Ons pand is al meer dan twintig jaar een inspirerende plek voor cliënten uit Rotterdam en omgeving. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van loopbaancoaching? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 010 - 412 00 22 of een e-mail te sturen naar rotterdam@vanede.nl. De consulenten en psychologen van Van Ede & Partners beschikken over interessante netwerken in Rotterdam. Met loopbaanbegeleiding in Rotterdam creëert u een carrière die u vreugde en voldoening geeft!

 

    Loopbaanbegeleiding Rotterdam

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Westerkade 7f

3016 CL Rotterdam

T. 010 412 00 22