Loopbaanbegeleiding Nijmegen

Loopbaanbegeleiding Nijmegen

Met loopbaanbegeleiding in Nijmegen (ook wel loopbaancoaching) gaat u weer optimaal presteren op uw werk! Dat kan als u een werkbestemming heeft die past bij uw kennis, ervaring, drijfveren en verlangens. Wanneer u merkt dat uw professionele talenten en kwaliteiten onvoldoende tot hun recht komen, dan helpt Van Ede & Partners u met loopbaanbegeleiding in Nijmegen. U maakt kennis met andere cliënten, een interessant netwerk en u bouwt aan een nieuwe toekomst. Samen met één van onze carrière coaches gaat u op zoek naar een werkbestemming die wél bij u past! Dit aan de hand van het speciale loopbaanbegeleidingstraject dat bestaat uit de volgende vier fases: - Verwerking van het ontslag - Het in kaart brengen van de competenties en wensen - Sollicitatiebegeleiding - Baan zoeken

Ontdek uw drijfveren met loopbaanbegeleiding in Nijmegen

Loopbaanbegeleiding in Nijmegen bij Van Ede & Partners begint met het schrijven van een zelfanalyse. Zo wordt duidelijk wat uw krachten en onderscheidende talenten zijn. Tijdens de loopbaanbegeleiding in de regio van Nijmegen zoeken we naar antwoorden op fundamentele vragen. Met deze antwoorden gaan we stap voor stap verder met duurzame eindresultaten als gevolg. U pakt met hernieuwde energie uw bestaande werk weer op, of u kiest ervoor om elders nieuwe loopbaanwegen in te slaan. Naast loopbaanbegeleiding in Nijmegen kan Van Ede & Partners u ook helpen met outplacementtransitievergoeding en coaching.

Loopbaanbegeleiding Nijmegen: kijk met een frisse, open blik naar uw werk

Loopbaanbegeleiding in Nijmegen bij Van Ede & Partners begeleidt u graag naar een carrière die u vreugde en voldoening geeft. De consulenten en psychologen van Van Ede & Partners hebben jarenlange ervaring. Alle disciplines zijn vertegenwoordigd in het team. Zo bent u verzekerd van optimale begeleiding. Persoonlijke begeleiding staat centraal gedurende het hele traject voor loopbaancoaching. Loopbaanbegeleiding in de buurt van Nijmegen, verzorgd door Van Ede & Partners, helpt u weer met een frisse, open blik naar uw werk te kijken.

’A career that matters’ begint bij Van Ede & Partners

Heeft u interesse in loopbaanbegeleiding in de buurt van Nijmegen? Neem dan contact op met onze vestiging van Van Ede & Partners in Arnhem. Deze vestiging vindt u in een karakteristiek pand aan de Geert Grootestraat 4. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Bel naar telefoonnummer 026-364 41 11 of stuur een e-mail naar arnhem@vanede.nl. Van Ede & Partners helpt u verder met loopbaanbegeleiding in de regio Nijmegen!

          Loopbaanbegeleiding Nijmegen

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Geert Grootestraat 4

6822 HJ Arnhem

T. 026 364 41 11