Loopbaanbegeleiding Maastricht

Loopbaanbegeleiding Maastricht

Bent u op zoek naar loopbaancoaching/loopbaanbegeleiding in Maastricht? Niet meer gelukkig in uw huidige dienstverband? Op zoek naar nieuwe energie om uw carrière een boost te geven? Loopbaanbegeleiding in Maastricht bij Van Ede & Partners biedt uitkomst. Onze ervaren consulenten en psychologen begeleiden u naar een werkbestemming die aansluit bij uw kennis, ervaring, drijfveren en verlangens. Alleen dan kunt u optimaal presteren. Samen met loopbaanbegeleiding in Maastricht bij Van Ede & Partners gaat u op zoek naar een baan die bij u past. Het loopbaanbegeleidingstraject bestaat uit de volgende vier fases: - Verwerking ontslag - Het in kaart brengen van de competenties en wensen - Sollicitatiebegeleiding - Baan zoeken

Ontdek uw drijfveren met loopbaanbegeleiding in Maastricht

Met loopbaanbegeleiding in Maastricht onderzoekt u samen met uw persoonlijke carrière coach uw drijfveren en verlangens. Als deze helder zijn, kunt u weloverwogen keuzes maken voor uw eigen loopbaan. Hier blinkt Van Ede & Partners al jaren in uit! Tijdens uw traject, loopbaanbegeleiding in Maastricht, adviseert ons team van ervaren consulenten en psychologen u om de juiste loopbaankeuzes te maken.

Loopbaanbegeleiding Maastricht: kijk met een frisse, open blik naar uw werk

Met behulp van loopbaanbegeleiding in Maastricht bij Van Ede & Partners kijkt u weer met een frisse, open blik naar uw werk. Onder begeleiding van onze ervaren consulenten en psychologen komt u tijdens uw loopbaanbegeleiding tot nieuwe inzichten. Deze inzichten helpen u bij het effectief inrichten van uw loopbaan. Onze consulenten en psychologen die loopbaanbegeleiding in Maastricht aanbieden beschikken tevens over interessante netwerken. Deze worden ingezet bij het vinden van een nieuwe, uitdagende carrière. Loopbaanbegeleiding in Maastricht bij Van Ede & Partners reikt verder dan adviseren. Ook begeleiden wij u graag bij het netwerken en solliciteren. Verder kunt u bij Van Ede & Partners terecht voor coaching, transitievergoeding en outplacement.

’A career that matters’ begint bij Van Ede & Partners

Laat u inspireren door loopbaanbegeleiding in Maastricht bij Van Ede & Partners. Wij verwelkomen u graag in ons markante gebouw in hartje Wyck aan de Alexander Battalaan 51. Een locatie vol dynamiek, energie en warmte. Goed te bereiken met het openbaar vervoer en parkeren kan voor de deur of in parkeergarages op loopafstand. Bel of mail voor een afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 040 - 245 72 20 of per e-mail via maastricht@vanede.nl. Loopbaanbegeleiding in Maastricht bij Van Ede & Partners helpt u verder!

        Loopbaanbegeleiding Maastricht

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Ondernemershuis Alex51 - Alexander Battalaan 51

6221 CB Maastricht

T. 040 245 72 20