Loopbaanbegeleiding Groningen

Loopbaanbegeleiding Groningen

Loopbaancoaching of loopbaanbegeleiding in Groningen bij Van Ede & Partners is zinvol voor iedereen die werkt of wil werken! Bent u, bijvoorbeeld omdat uw werkgever in financiële problemen zit, uw baan kwijtgeraakt? Uitgekeken op uw huidige werk? Of toe aan een moment van reflectie? Dan is loopbaanbegeleiding bij onze vestiging in Groningen interessant voor u! U maakt kennis met andere cliënten, krijgt toegang tot een zeer gevarieerd netwerk en u bouwt aan een nieuwe toekomst.

Ontdek uw drijfveren met loopbaanbegeleiding in Groningen

Met loopbaanbegeleiding in Groningen kijkt u samen met een carrière coach naar uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Verder onderzoekt u de stappen die u kunt maken in uw carrière, uw doelen, waarom u dat wilt en hoe u uw doelen kunt bereiken. Het doel van Van Ede & Partners? Een carrière vinden die u vreugde en voldoening geeft! Samen met onze cliënten en opdrachtgevers formuleren we innovatieve antwoorden op de specifieke loopbaanvraagstukken die in Noord-Nederland spelen.

Loopbaanbegeleiding Groningen: kijk met een frisse, open blik naar uw werk

U bewust maken van uw drijfveren, verlangens en kwaliteiten, zodat u in staat bent een weloverwogen keuze te maken voor uw eigen loopbaan. Dat is waar Van Ede & Partners in uitblinkt! Of u een schoolverlater bent of al jarenlang aan het werk bent. Met behulp van loopbaanbegeleiding in Groningen creëert u met Van Ede & Partners de loopbaan die bij u past. Onze ervaren carrière coaches zorgen er met behulp van loopbaancoaching voor dat u weer met een frisse, open blik naar uw werk kijkt! En wist u dat u naast voor loopbaanbegeleiding in Groningen, ook bij ons terecht kunt voor coaching, transitievergoeding en outplacement in Groningen?

‘A career that matters’ begint bij Van Ede & Partners

In de studentenstad Groningen bevinden zich de Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen. Het zijn populaire plaatsen om te studeren en om de eerste stappen op het carrièrepad te zetten. De grote uitdaging is om een zinvolle en intense loopbaan te creëren. Kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact op met Van Ede & Partners. Bel vrijblijvend via 050 312 34 85 of mail naar groningen@vanede.nl. Wij hebben al veel mensen geholpen die op zoek waren naar loopbaanbegeleiding in Groningen.

     Loopbaanbegeleiding Groningen

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Heresingel 9

9711 ER Groningen

T. 050 312 34 85