Loopbaanbegeleiding Eindhoven

Loopbaanbegeleiding Eindhoven

Het vinden van een passende werkbestemming, dat is het doel van loopbaanbegeleiding in Eindhoven bij Van Ede & Partners. Vraagt u zich wel eens af of uw talenten en kwaliteiten wel voldoende tot hun recht komen? Of kunt u wel wat ondersteuning gebruiken bij het maken van een optimale keuze voor het vervolg van uw loopbaan? Iedereen kan een zinvolle loopbaan creëren en loopbaanbegeleiding (ook wel loopbaancoaching) in Eindhoven door Van Ede & Partners kan u daarbij helpen. Een loopbaan die u vreugde geeft!

Ontdek uw drijfveren met loopbaanbegeleiding in Eindhoven

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Op dit soort vragen geeft loopbaanbegeleiding in Eindhoven bij Van Ede & Partners antwoord. Samen met een persoonlijke carrière coach kijkt u naar uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het doel is inzicht te krijgen in uw drijfveren, verlangens en kwaliteiten. Wanneer we dit in kaart hebben gebracht, kijken we naar uw carrièremogelijkheden. Mogelijkheden voor een loopbaan die perfect bij u past, zodat u uw carrière uitdagend houdt!

Loopbaanbegeleiding Eindhoven: kijk met een frisse, open blik naar uw werk

Loopbaanbegeleiding in Eindhoven met één van onze carrière coaches gaat verder dan u met een frisse en open blik weer naar uw werk te laten kijken. Wij begeleiden u ook in het netwerken en solliciteren. Het team van Van Ede & Partners bestaat uit ervaren consulenten en psychologen, die toegang hebben tot interessante netwerken. Zij kunnen u eenvoudig helpen bij het bouwen aan een nieuwe toekomst. Naast loopbaanbegeleiding in Eindhoven, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor coaching, transitievergoeding en outplacement in Eindhoven.

‘A career that matter’ begint bij Van Ede & Partners

Samen met onze cliënten en opdrachtgevers gaan we op zoek naar antwoorden op de specifieke loopbaanvraagstukken die spelen in Noord-Brabant. Dat betekent dat wij niet voor, maar met u naar uw loopbaan kijken. Dat doen wij op een inspirerende plek. Al jarenlang is Parklaan 54A in Eindhoven een warme ontmoetingsplaats voor onze cliënten. Kom eens langs voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie over loopbaancoaching kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen via 040 - 245 72 20 of door een e-mail te sturen naar eindhoven@vanede.nl. Door loopbaanbegeleiding in Eindhoven vindt u met Van Ede & Partners een uitdagende baan in een nieuwe omgeving!

 

     Loopbaanbegeleiding Eindhoven

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Parklaan 54A

5613 BH Eindhoven

T. 040 245 72 20