Loopbaanbegeleiding Den Haag

Loopbaanbegeleiding Den Haag

Loopbaancoaching/loopbaanbegeleiding in Den Haag bij Van Ede & Partners geeft u een frisse kijk op uw loopbaan! Bent u ontslagen? Bent u, omdat u bijvoorbeeld bent verhuisd, op zoek naar een nieuwe baan? Of merkt u dat u steeds minder energie uit uw huidige werk haalt? Dan is loopbaanbegeleiding in Den Haag met behulp van onze consulenten en psychologen zinvol. Wij geven u de vrijheid om inspiratie op te doen voor de volgende stap in uw carrière. Een carrière die u weer volop energie geeft!

Ontdek uw drijfveren met loopbaanbegeleiding in Den Haag

Met loopbaanbegeleiding in Den Haag brengt Van Ede & Partners uw drijfveren, kwaliteiten en verlangens in kaart. Samen met een persoonlijke carrière coach kijken we met loopbaancoaching hoe u uw talenten zo goed mogelijk kunt benutten. Daarnaast onderzoeken we uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. We krijgen inzicht in wie u bent, wat u kunt en wat u wilt. Want alleen wanneer u hier bewust van bent, kunt u de juiste keuze maken voor uw toekomstige werkbestemming. Een werkbestemming die volledig bij u past, zodat u optimaal kunt presteren in uw werk!

Loopbaanbegeleiding Den Haag: kijk met een frisse, open blik naar uw werk

Staat u aan de start van uw loopbaan? Of is het al een tijd geleden dat u de arbeidsmarkt heeft betreden? Met behulp van loopbaanbegeleiding in Den Haag bij Van Ede & Partners vindt iedereen een loopbaan die recht doet aan zijn of haar kennis, ervaring en kwaliteiten. Onze ervaren consulenten en psychologen zorgen ervoor dat u met een frisse en open blik naar uw werk kijkt. Zij beschikken over een groot en interessant netwerk. Een netwerk die u helpt bij het vinden van een uitdagende loopbaan! En wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor coaching, transitievergoeding en outplacement in Den Haag in onze vestiging?

‘A career that matter’ begint bij Van Ede & Partners

Wilt u graag meer informatie ontvangen over loopbaanbegeleiding in Den Haag bij Van Ede & Partners? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 070 - 351 40 11 of een e-mail te sturen naar denhaag@vanede.nl. Wij zijn gevestigd aan de Klatteweg 107 in Den Haag. U bent hier van harte welkom voor bijvoorbeeld een moment van reflectie. Uw carrière coach bij Van Ede & Partners daagt u uit om tijdens uw loopbaanbegeleiding in Den Haag nieuwe wegen te bewandelen!

 

      Loopbaanbegeleiding Den Haag

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Klatteweg 107

2597 KA Den Haag

T. 070 351 40 11