Loopbaanbegeleiding Amsterdam

Loopbaanbegeleiding Amsterdam

Loopbaanbegeleiding in Amsterdam bij Van Ede & Partners is interessant voor iedereen die werkt of wil werken! Vindt u het moeilijk om te bepalen wat op dit moment de juiste loopbaankeuze is voor u? Komen uw professionele talenten en kwaliteiten onvoldoende tot hun recht? Of is de werkdruk zo hoog dat u overspannen raakt? Dan kan loopbaanbegeleiding (ook wel loopbaancoaching) in Amsterdam uitkomst bieden! Het uitgangspunt van onze loopbaanbegeleiding is dat mensen optimaal presteren als ze een werkbestemming vinden die past bij hun kennis, ervaring, drijfveren en verlangens!

Ontdek uw drijfveren met loopbaanbegeleiding in Amsterdam

Wat houdt loopbaanbegeleiding in Amsterdam in? Het betekent dat u samen met uw persoonlijke carrière coach onderzoekt waar u staat in uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast kijken we naar de keuzes die u kunt maken voor het verdere verloop van uw carrière; wat uw wilt, waarom u dat wilt en hoe u dat kunt bereiken. Ons doel? U bewust maken van uw drijfveren, verlangens en kwaliteiten, zodat u in staat bent een weloverwogen keuze te maken voor uw eigen loopbaan!

Loopbaanbegeleiding in Amsterdam: kijk met een frisse, open blik naar uw werk

Een carrière vinden die u vreugde en voldoening geeft? Dat is waar loopbaanbegeleiding in Amsterdam in uitblinkt! Staat u aan het begin van uw carrière? Of heeft u al jaren werkervaring? Van Ede & Partners vindt voor iedereen een loopbaan die recht doet aan zijn of haar kennis, ervaring en kwaliteiten. Onze gepassioneerde psychologen en consulenten zijn elk talenten met de beschikking over interessante netwerken. Kom met hen in contact en kijk weer met een frisse, open blik naar uw werk! Naast loopbaanbegeleiding in Amsterdam, kunnen wij u ook helpen met coaching, transitievergoeding en outplacement  in onze vestiging in Amsterdam.

‘A career that matters’ begint bij Van Ede & Partners

Wilt u gebruikmaken van onze dienst(en)? Of graag meer informatie ontvangen over bijvoorbeeld loopbaancoaching/loopbaanbegeleiding in Amsterdam? Maak vrijblijvend een afspraak. Dat kan door te bellen naar 020 - 673 40 39 of een e-mail te sturen naar amsterdam@vanede.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd in het Olympisch Stadion 24‐28 in Amsterdam. Onze vestiging in de hoofdstad van Nederland doet recht aan de wapenspreuk van de stad, namelijk: ‘Heldhaftig, Vastberaden en Barmhartig’. Hier vinden cliënten die op zoek zijn naar loopbaanbegeleiding in Amsterdam de carrière coach die bij hen past!

          Loopbaanbegeleiding Amsterdam

Do you have questions or do you experience the same?
Contact us and explore your possibilities.

Contact us for an appointment

Olympisch Stadion 41

1076 DE Amsterdam

T.  020 673 40 39