R. (Roel) Monnik

Sinds meer dan 20 jaar begeleid en coach ik mensen bij het vinden van antwoorden op hun levens- en loopbaanvragen. Bij Van Ede & Partners zet ik mijn langjarige ervaring daarmee in om hen als gids bij te staan bij het vinden van hun bestemming. Vanuit mijn achtergrond in onder andere het speciaal onderwijs, heb ik een talent ontwikkeld om buiten de gebaande paden te denken. Recht door zee en met een relativerend gevoel voor humor, dat typeert mij.
Roel Monnik

Hoe wilt u werkelijk van binnenuit uw leven verder vormgeven? En welke bestemming past daar dan bij als het gaat om de bijdrage die u wilt leveren aan onze samenleving? Op welke manier gaat u die bestemming vinden? Voor mij is het een voortdurende bron van inspiratie om daar samen met mijn cliënten aan te werken. Een vragende en stimulerende houding is wat ik u daarbij onder meer te bieden heb, naast uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt. En soms zal ik u een weg wijzen die u kunt onderzoeken, als u zelf even zonder ideeën zit.

Wat mij vooral drijft, is de overtuiging dat ieder mens getalenteerd is, en dat er voor elk talent een bestemming is waarin dat talent optimaal tot zijn recht komt. Mijn cliënten komen uit alle lagen van organisaties en werken in alle mogelijke sectoren. Hoewel ik mijzelf zie als een generalist die van vele markten thuis is, boeit het mij in het bijzonder om mensen te begeleiden die werkelijk een loopbaanswitch willen maken.

Our coaches and psychologists

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.