mr. M.C.P. (Margreet) van Dongen

Mensen en organisaties laten kloppen, daar werk ik graag aan. Samen zoeken naar uw bijdrage en die in de vorm zetten. Daar komen mijn ruime ervaring in de juridische en financiële zakelijke dienstverlening en mijn ervaring als kunstenaar bij elkaar. Een scherp analytisch vermogen, gecombineerd met een bredere creatieve blik. En nieuwsgierigheid naar wat u beweegt.
Margreet van Dongen

Deze koppeling van scherp én breder kijken levert besef van ruimte, mogelijkheden en congruentie. Hierdoor worden keuzes effectiever en wint het handelen aan kracht. Zo geeft u vorm aan de toekomst en uw bijdrage in de maatschappij. In mijn eigen loopbaan heb ik dat in mijn tocht door bankwezen, bedrijfsadvisering, winkelstraatmanagement en mediation ook zelf zo ervaren.

Ik nodig uit tot creatief denken en werken. Juist als dat nieuw terrein is. Zo kunt u andere informatielagen aanspreken. Daarbij gaan aanpakken en inspiratie opdoen hand in hand om resultaat te behalen. Men typeert mij als bevrager en belichter typeren met een vrouwelijke, pragmatische inslag. Via opleidingen in NLP, systemisch werk (in Phoenix) en creatieve loopbaanbegeleiding, verdiept mijn professie zich nog steeds. U bent bijzonder welkom als u op ontdekkingstocht wilt gaan.

Our coaches and psychologists

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.